Направи си приключение с Ally

0
 

Сподели

Shares

Напълно сглобяема конструкция, така че лесно да можете да го пренасяте на гръб и отличаващо се с изключителна надеждност, доказвана многократно през години на експедиции и тестове, сглобяемото кану Ally бързо успява да се превърне в емблематичен пример за подобен тип сглобяеми плавателни съдове.

Произведени в Норвегия и създадени по „норвежка рецепта“, днес сглобяемите канута Ally са известни в цял свят и намират приложения от експедиции до Северния полюс и Амазонка до по-релаксиращи и спокойни занимания като риболовни излети и разходки със семейството.

Сглобяемо кану Ally

Норвежката марка Ally е част от Bergans of Norway, водеща компания в разработките и производството на екипировка и технично облекло. След 42 години, прекарани в чертежи, подготовка, макети и сурови тестове, от тях идва и първото сглобяемо кану в две разновидности – моделът 15.5DR за спокойни води (flat water) и моделът 16DR за бързи и спокойни води (all-round).

Сглобяемо кану Ally модел 15.5 DR
Сглобяемо кану Ally модел 15.5 DR

И двата модела са изключително маневрени и лесни за управление, а специално подсиленото дъно DR (Down-River) ги прави удачни за използване и в по-плитки води и при каменисто дъно. Конструкцията им се състои от няколко секции от алуминиеви тръби, които формират рамката на кануто, свързани помежду си с пружинна ластична корда за по-голяма устойчивост и по-лесно сглобяване и разглобяване. В прибрано състояние кануто е леко и удобно за носене на гръб и съхранение. Гъвкавата му конструкция позволява да плува върху вълните, не да се блъска в тях, както и да поема по-меко ударите с предмети по дъното на водоема, а многократно подсилената външна PVC кожа е устойчива дори при дългогодишна употреба и чести сблъсъци с подводни обекти. В дъното на кануто има постелка от пяна, която допълнително дава по-добра плаваемост и изолира дъното от студената вода, а седалките са ергономични и се настройват според личните предпочитания – дали предпочитате да гребете в седнало положение или коленичили. Може да се използва от до двама възрастни с дете, има и отделение за багаж.

Сглобяемо кану Ally модел 16DR
Сглобяемо кану Ally модел 16DR

Технически спецификации 15.5DR / 16DR
Дължина 490 см
Ширина 84 см / 98 см
Ширина палуба 77 см / 92 см
Дълбочина 34 см / 35 см
Височина на носа 45 см / 49 см
Тегло 17.5 кг / 21 кг
Капацитет на натоварване 320 кг / 330 кг
Цена: 2999 лв / 3199 лв

Сглобяемото кану Ally, както и още много идеи за обновяване и допълнение на вашата къмпинг и туристическа екипировка ви очакват в шоурум-магазина на CampingRocks.bg на адрес гр. София, ул. „Николай Хайтов“ 2Б (на 3 мин. от метростанция Жолио Кюри) или онлайн на CampingRocks.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.