Пролет 2016

0
 

Сподели

Shares
Пролет 2016, корица

Бъдещето е тук и сега!

В света на екстремните спортове е уклончиво понятие какво точно е големият успех, абсолютното постижение. За един това е първото място в оспорвано международно състезание, за друг – също толкова ценната малка лична победа. Да надскочиш собствените си възможности, да си упорит въпреки всичко и да не се отказваш, когато е най-трудно, е онова, което сближава всички нас – независимо от спорта, който сме избрали или нивото, което сме постигнали в него.

Няма значение откъде тръгваш, стига да имаш посока. И няма значение на колко години си, ако даваш всичко от себе си. Това, което днес е в сферата на научната фантастика, утре може да е ежедневие – и обратното, най-обичайното между две аларми на телефона да е изостанало безвъзвратно във времето. Бъдете готови, момчета и момичета, бъдещето е тук и сега и не се учудвайте, ако изненадате всички – и най-вече себе си, когато успеете да осъществите най-безумната си мечта. Дали това ще е златен медал на световно първенство, летящ скейт или съвършената рамка за колело… Уж ей така, сякаш между другото, и животът никога вече не е същият – с правилното движение тук, с няколко повече сантиметра там, един градус отгоре и всичко тръгва в съвсем различна посока. В очите на останалите всичко е лесно, логично и закономерно. Браво! Герой! За вас остава знанието колко труд, страх и разочарования ви е коствало.

Пътят от катерушката до стената за катерене, от детската писта до трасето за финала на световното, от Кюстендил до Холивуд, или от източноевропейска страна със съмнителна репутация до четвъртото най-голямо велопроизводство в Европа, не е пряк и лишен от препятствия. Напротив, пълен е с дупки, както и всичките ни останали пътища. Но какво да се прави, такива сме – предпочитаме офроуда пред магистралите. Защото сам избираш откъде да минеш и дори не може да предполагаш какво ще видиш по пътя си. А дупките по пътя не са препятствие, което ще те спре. Просто свикваш да маневрираш добре.

Пролет 2016

Акцентите в броя:

      • МИСИЯ ШАМПИОНИ: Александра Жекова и Радослав Янков
      • РЕСТАРТ: Нов живот за хижи и заслони
      • ЗА ПРИМЕР: Емилиян Колевси – от Кюстендил до Венецуела през задния двор на Холивуд
      • Български зимни постижения през сезон 2015/2016
      • ДЕЦА КАТЕРАЧИ: Бъдеще в сегашно време: Деца шампиони по катерене
      • Иван Минчев: мулти мега атлет
      • УЛТРАМАРАТОН: Лиса Смит – бегачката на дълги разстояния
      • ИСТОРИЯта на българските бързи води
      • 720 km WHITE WATER: Интересни реки в радиус 720 км от България
      • СЪРФ: За смисъла на изкуствените вълни
      • БЪДЕЩЕ в сегашно време – за летящи, електрически и други иновативни лонгбордове
      • ОБЩИНИ за пример – Приморско и Челопеч
      • ДЕТСКИ Еко лагер – Врачански Балкан
      • SALTO ANGEL: екстремизъм в забранения свят
      • Балканско с МОТОР
      • БАЙК дю Монде: Индустрия. България на 5 континента
      • ТУРИЗЪМ: Велообиколки. Приключението не се продава, правиш си го сам!
      • В списанието ще намерите и талон за 10% отстъпка в магазините на Scott в София
      • …и още много на 124 страници

Пролет 2016

Лицата на броя:

Пролет 2016

          • Дамян Кирилов – Демо – Без демо версии, без поводи за демотивация, само с лека деморализация и истинска водна демокрация. Такива са текстовете, видеата и историите, които извират от Демо е в редките случаи, когато е извън каяка си, но понякога успява и да ги съчетае с борбата с водите на Струма или Тара. Той е един от любимите ни автори, когато се стигне до каяк, не само защото се радваме на отдадените хора, а и защото искрено ни забавлява. Открихме тази му дарба още в едно от джобните издания на списани- ето и решихме да я пуснем да се излее в този пролетен брой. А тя така се развихри, че ни заля не с една, а с две теми – тази за местата на 720 км наоколо, където можем да практикуваме спортове в бързи води и другата, за историята на спусканията в бяла вода с акцент върху родните герои и места.
          • Мирослава Иванова – Една идея за статия на Мира дотолкова се разви, че завзе голяма част от настоящия брой, а за да ви я предадем по-пълно, над нея трябваше да работят цели трима автори. Става въпрос за планинските хижи и заслони и тяхното „рестариране“. Мира е от Троян и много искаше да разкаже за близката хижа Амбарица. Историята е толкова вдъхновяваща, че ни се прииска да намерим още подобни и така, вместо само до Амбарица, се „разходихме“ до още осем места в планината. А Мирослава, освен че носи планината в кръвта си, е много навътре и в писането – има дълъг опит в печатни издания и в телевизията.
          • Росен Чобанов – Росен е един от главните виновници за ръчнопроизведените лонгбордове NEXT. Но сме го сложили тук не за да му направим тайна реклама на дъските – те нямат нужда от такава, защото толкова добре съчетават дървесина, техники и форми, без дори да споменаваме дизайна. А с най-новото попълнение към тях – електрически борд с три колела, определено става ясно, че Росен разбира от дъски. Сред познатите си е известен като пълен педант, обаче в смисъла му на комплимент. Росен не само си разбира от работата, но и е напълно отдаден на карането, било то лонгборд, колело, сноуборд

Пролет 2016
360° е най-качественото списание на българския пазар – само български авторски материали, качествена фотография и творчески дизайн, 130 грама хартия.

                                             КУПИ ТУК

Разгледайте още актуални продукти в  онлайн магазина на списанието. 

Bike, Пролет 2016

bike

Пролет 2016

adidas

WhiteWater, Пролет 2016

Пролет 2016

Пролет 2016

Skate, Пролет 2016

Bike, Пролет 2016

Adidas, Пролет 2016

Пролет 2016

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.