Готови ли сте за байк сезона?

0
 

Сподели

Shares

Времето навън все повече подканва да излезеш с колелото сред природата. Ако нещо в екипировката ви липсва или има нужда от подмяна, в Bike Center ще намерите всичко необходимо.

SPECIALIZED TACTIC BLACK

SPECIALIZED TACTIC BLACK

Каска за велосипедистите, които искат да изпитат възможностите си в All Mountain стила. Лека и удобна, благодарение на системата Headset SL Fit и Tri-Fix Web Splitter, с добра вентилация, осигурявана чрез 4th Dimension Cooling System. Черупката е от поликарбонат с ESP пяна от вътрешната страна, която спомага за олекотеното тегло, по-добрата вентилация и здравината. Каската покрива международните стандарти за сигурност CPSC, SNELL B90A, CE и AS/NZS.
Тегло: 346 г

SPECIALIZED PITCH COMP 27.5

SPECIALIZED PITCH COMP 27.5

Pitch 650B е изцяло нов модел на Specialized, еднакво подходящ както за лека разходка в планината, така и за бързото изпълнение на задачи в града.
Моделът Comp е окомплектован с амортисьорна Sr Suntour XCM вилка, хидравлични дискови спирачки, 3х9 скоростна система Shimano и висококачествени гуми Fast Trak Sport, които използват иновативна технология за по-ниско съпротивление при движение в градски условия и са достатъчно надеждни на планински терени.

CUBE RFR RACE RED

CUBE RFR RACE RED

Педали, подходящи за планинско колоездене. С разнообразие от цветове, които ти предоставят възможност да създадеш собствен дизайн на велосипеда.
Характеристики:
– Алуминиева платформа
– Със сменяеми пинове
– Ос от хром-молибденова стомана
– Осигуряват отлично сцепление при мокри и кални условия
– Лагери: машинни
– Размери на платформата: 102х110 мм
– Стандарт: 9/16
– Тегло: 430 г

SPECIALIZED SPEEDZONE SPORT WIRELESS RED

SPECIALIZED SPEEDZONE SPORT WIRELESS RED

Безжичен вело компютър с компактен размер и всички най-необходими функции. Водоустойчив и лесен за настройка, с монтаж за лапата или кормилото. С 2 години гаранция.

SPECIALIZED 2FO FLAT BLACK

SPECIALIZED 2FO FLAT BLACK

Обувки, подходящи за планинско колоездене, предназначени за платформени педали. Изработени от висококачествен SlipNot™ – каучукова смес, специално разработена от Specialized за оптимизиране на сцеплението между обувките и педалите. С подсилена предна и задна част на обувката и специална външна термообработка на всички елементи за стабилност и максимална издръжливост. Изработени по специална „Body Geometry“ технология, която следва естествените извивки на ходилото.
Приблизително тегло: 395 г (за една обувка №42)

Продуктите на SPECIALIZED, както и много други велосипеди и аксесоари за тях, ще намерите на bikecenter.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.