С лонгборд покрай манастира

0
 

Сподели

Shares

Лонгборд, празен път с добър наклон, изобилие от завои и момчетата от Chillin Crew. Това можем да видим в горното видео, което е направено от Mies Studio, а главни герои в него са Ивилин Личев, известен още като LiChillin, и Михаил Иванов – и двамата от ямболското Chillin Crew. Мястото е пътят за манастира до село Куклен, област Пловдив. Ето какво ни разказаха момчетата за видеото и близките си срещи с монахини:

„Бяхме набелязали този път и един уикенд, както винаги се получава, просто ей така, решихме да го пуснем. Отидохме и започнахме да се приготвяме, малко стречинг, което е доста важно преди каране за избягване на контузии като рязтягане на сухожилия и подобни. През това време правихме и малко интро кадри с природата. По едно време излязоха две монахини от манастира и започнаха да ни се карата защо го снимаме, а ние фактически снимахме пейзажа – просто дронът беше над манастира. И като почна един скандал. Монахините искат да викат полиция, злобят се, че било незаконно, ние се опитваме да им обясни но без резултат… Както и да е, свалихме дрона и се преместехме на друго място, където дронът да не е над манастира. За наша безопасност на края на пускането имаше двама души, които имаха връзка с човека в колата и му казваха какво е положението с движението. След това всеки от нас се пусна по три пъти, като не бяхме карали преди на това трасе. Както се вижда, беше доста забавно. Много се надъхахме и кой знае, скоро може да има още от този път. Благодарим на екипа на 360° за подкрепата и на всички който ни се кефят. Stay chill, fellas!“

„Chillin Crew“ са група лонгбордисти от Ямбол, които карат из България, тренират трикове и са се надъхали да стават все по-добри. Крю-то няма много себеподобни в района, нито спонсори, но пък има много места за каране, които откриват и по които са първи. Повече за тях можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.