Преодолей гравитацията

0
 

Сподели

Shares

Pure Boost ZG Prime, Adidas

“Бягай бързо. Бягай истински. Бягай екстремно. Изпитай нулевата гравитация.”

Това е посланието, залегнало в концепцията на adidas Pure Boost ZG Prime. Но освен бързо и екстремно, не искате ли да бягате точно като един истински мултиатлет?

Adidas Pure Boost
Снимка: Яне Голев/ Атлет: Иван Минчев

Иван Минчев, атлет, състезаващ се в една от най-трудните лекоатлетически дисциплини – многобой, обу ултра леките, изключително удобни обувки на adidas, за да ни покаже какви качества са необходими, за да станеш мултиатлет. Ние от списание 360° го заснехме, докато „изпитва нулева гравитация“ и го разпитахме за това какво е необходимо, за да станеш атлет на атлетите. Какво ни каза той ще можете да прочетете в предстоящия пролетен брой на Списанието, а сега – повече за обувките, с които бягаш с лекота.

Естествено, за да тренираш подобаващо, трябва да носиш обувки с качества, равни поне на твоите собствени (ако приемем, че си мултиатлет).

Още самото име на adidas Pure Boost ZG Prime носи закодирана информацията за най-отличителните характеристики – ZG е абревиатурата на zero gravity (нулева гравитация), а Prime маркира патентованата от adidas технология Primeknit.

adidas PureBOOST ZG Prime

Технологията boost™, интегрирана в подметките, омекотява контакта с терена, и дори след месеци употреба, ефектът не избледнява и продължава да създава усещане за пружиниране. Външната част на подметката е изработена от EVA пяна, която гарантира по-добро сцепление при бягане, а в комбинация със средна част с boost™, всяка крачка се зарежда с мигновена енергия. Горната част на обувката е създадена от Primeknit, и обгръща крака като втора кожа, осигурявайки комфорт благодарение на плътното прилягане по стъпалото. adidas Primeknit е внимателно проектиран, така че да се разширява, следвайки динамиката на стъпалото по време на бягане и осигурява невероятно удобство.

Adidas Pure Boost
Снимка: Яне Голев/ Атлет: Иван Минчев

Pure Boost ZG Prime дава възможност на крака да следва своето естествено движение. Едновременно с това хилядите енергийни капсули boost™ осигуряват възвръщаемост на енергията, която се влага при всяка крачка. Бягането е по-енергично, по-ефективно, максимално комфортно и без да се влияе от температурните условия. Но това не е всичко – Pure Boost ZG Prime впечатлява и с теглото си от 246 гр (за размер 43), факт, който прави тези обувки незаменими за атлетите, трениращи с безмилостна решителност.

Pure Boost ZG Prime, Adidas

Търсете Pure Boost ZG Prime в магазините на adidas.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.