Фестивал на изобилието

0


Дата на събитието: 02.04.2016

Сподели

Shares
Йога, дишане
Снимка: sparkleeve

„Фестивал на изобилието – пролетно пробуждане“ ще се проведе на втори и трети април в „Център за цялостна трансформация „Мандала”.

По време на фестивала всички посетители ще могат да се запознаят от първо лице с множество йога практики и терапии и да се срещнат с йога преподаватели и специалисти от различни области.

Освен това посетителите ще могат да се запознаят с редица лечебни техники и методи, свързани с йога, както и да научат повече за здравословното хранене, енергийната терапия, ароматерапия и други.

Пролет, сезон
Снимка: wallpapercave

В двата дни на фестивала, участниците ще могат да изберат сами в кои лекции и практики да се включат, като те ще бъдат толкова разнообразни, че да задоволят колкото се може повече интереси. Минавайки през здравословно хранене, йога практика и философия, до констелации и енергийно лечение, посетителите на „Фестивал на изобилието – пролетно пробуждане” ще могат да получат основни познания и опит в съответните области от специалисти с дългогодишен стаж.

В първия ден от фестивала ще бъде организирано и изложение, на което ще бъдат представени различни продукти като ръчно изработени сувенири, вкусни здравословни храни, интересни книги, бижута, ароматерапевтични продукти и много други.

Йога
Снимка: getwall

Подробната програма на „Фестивал на изобилието – пролетно пробуждане” можете да намерите тук.

Вход при предварително закупуване на билет: за 1 ден – 10 лв., за целия уикенд: 15 лв.;
При закупуване на билет на място: за 1 ден – 15 лв., за целия уикенд – 25 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.