360° снежна прогноза: 19-23 март

0
 

Сподели

Shares

360mag продължава своята зимна рубрика “360° снежна прогноза”. Тя е съвместна заедно с метеоролога Георги Йорданов, който изготвя и уикенд прогнозите за времето, които публикуваме всяка седмица. Благодарение на новата рубрика и уменията на Георги да прогнозира времето, ще можете през целия сезон да разбирате дали и къде се очакват снеговалежи в страната и да сте винаги подготвени за поредното каране в снежната планина.

SNOW CINEMA – филми за ски и сноуборд

Изглежда сякаш отново сме поставени в положението „който карал, карал”. За съжаление, снегът, който наваля последната седмица, започва да се топи.

До 23-и март (сряда) не се очакват почти никакви валежи от сняг. Единствено вечерта в неделя срещу понеделник (20 – 21.03) ще превали, но съвсем незначително и за кратко.

22-и март ще бъде денят, в който ще започне затопляне и във височина, което ще активира снеготопенето. На следващия ден обаче (23.03), над 2000-2300 м ще започне застудяване.

Единствените снеговалежи в периода се очакват във вечерта на 23-ти март. Възможната нова покривка ще бъде между 4 и 10 см в планините.

Тези снеговалежи обаче няма да продължат дълго и на 24-и вече ще започнат да спират.

Снежна прогноза 18 - 23.03

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.