Градски маратон

0


Дата на събитието: 20.03.2016

Сподели

Shares
Градски маратон
Снимка: Спортен клуб „Бегач“

На 20-и март Спортен клуб „Бегач” организира състезанията по бягане Spring 360 и градски маратон. По време на събитието участниците ще могат да се включат в бягане на 100 км, маратонско бягане и шестчасово бягане.

Мястото, на което ще се проведат бяганията е Южния парк в София.

В състезанието Spring 360 участниците се надпреварват кой ще направи най-много обиколки в рамките на шест часа. По време на състезанието всеки участник може да бяга, да ходи или да почива извън трасето, но състезанието приключва на шестия час. Бягането ще започне в 09:00 часа.

Бегачите, които искат да се включат в маратона, ще трябва да направят 65 обиколки на трасето в Южния парк, като контролното време е шест часа. Маратонът ще започне в 09:00 часа.

Освен това, всеки, който желае, може да се включи в бягане на 100 км (154 обиколки на трасето). Контролното време за това бягане ще бъде 11 часа. Това бягане ще започне в 07:00 часа.

В състезанието Spring 360 могат да се включат и отбори от по двама или трима бегачи.

За да участвате в състезанията, трябва да се регистрирате онлайн до 19-и март или до изчерпване на максималната бройка участници – 150. Регистрация на място няма да бъде извършвана. Можете да се запишете за участие тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.