Дни на отворените врати за WWF

0
 

Сподели

Shares
WWF
Снимка: WWF България

През март 2016 г. WWF България навършва 10 години.

В тази връзка организацията създава поредица от събития, чрез които да разкаже за постигнатото през годините и да представи плановете си занапред. През цялата година и по най-различни начини, WWF България ще запознае всички нас с аспектите от работата си, като ни позволи сами да задаваме въпросите, които ни вълнуват.

Събитията стартират в седмиците преди Часът на Земята.

Начало дават дните на онлайн отворените врати на WWF по ключови природозащитни дейности.

На 9-и март от 10:00 до 12:00 часа експертите на организацията (хидробиолози, ихтиолози, еколози) ще отговарят на въпроси, свързани с реките на България и работата си водите и влажните зони. Въпросите си можете да задавате в страницата на събитието тук.

На 10-и март WWF ще представи какви дейности са свързани със зелената икономика и как защитата на природата помага на бизнеса. От 14:00 до 16:00 часа на вашите въпроси ще отговарят зелени икономисти от организацията. Въпросите си можете да започнете да задавате още от сега тук.

17-и март ще бъде денят, в който природозащитниците ще разкажат как развиват и защитават защитените зони, а на 18-и март ще бъде представена националната програма на WWF за устойчиво, качествено и прозрачно управление на горите.

WWF
Снимка: WWF България

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.