Не се оставяй на непредвидимото

0
 

Сподели

Shares

Рискът и тръпката от непознатото са основен елемент от екстремните спортове, а търсенето на адреналин и приключения често ни отвежда отвъд зоната на комфортното и предвидимото. Но това съвсем не означава, че подхождаме безотговорно, без мисъл за бъдещето и без поне малка представа как бихме постъпили в случай на настъпил проблем или затруднение.

Умението да прецениш риска и да си подготвен да се справиш дори с най-непредвидимата ситуация е от съществено значение, и може да бъде животоспасяващо. И се отнася с еднаква сила както за моментите, когато практикуваме силно адреналинови спортове или за онези, в които сме в непознати територии, търсейки нови изживявания, така и за всеки един останал момент от ежедневието ни. Защото животът е най-непредвидимото и неочаквано приключение, което ни се случва.

Емил Данаилов

За да сме възможно най-добре подговени, независимо от всичко, на помощ ни идват две нови застрахотвателни програми, представени ни от БНП Париба, осигуряващи финансова помощ при настъпване на непредвидени събития, свързани с живота и здравето ни.

Емил Данаилов

Съвсем тематично, те бяха представени съвместно с откриването на фотографската изложба “На ръба” на Емил Данаилов, журналист, пътешественик и фотограф, чийто снимки разкриват тънката линия между очакваното и непознатото, фините граници, отвъд което се разпростира истниското приключение и тръпката да излезеш отвъд зоната на комфорта.

Емил Данаилов

Застрахователната програма „Депозити с бъдеще – протект“ е адаптирана специално за клиенти на банката с открит депозит и осигурява допълнителна финансова подкрепа при непредвидени обстоятелства. „Критични заболявания“ е предназначена за настоящи клиенти на БНП Париба и осигурява финансова помощ при диагностициране на тежки заболявания. Основната цел на програмата е да предостави парични средства за максимално добро лечение, специализирана консултация и възстановяване. И двете отчитат фактора, че все повече хора се ориентират към депозитите като краткосрочна форма на спестяване, и предлагат нови форми на управление на риска от въздействието на непредвидени обстоятелства върху доходността от спестяванията. В допълнение, за първи път на българския пазар имате възможност да откриете нов депозит изцяло онлайн, без да посещавате банков офис, с висока доходност и при най-високи условия за сигурност.

Емил Данаилов

Повече информация за програмите “Депозити с бъдеще – протект” и “Критични заболявания” може да откриете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.