Между Чък Норис и кус-куса

0
 

Сподели

Shares

Снежният байк дуел имаше свое шесто издание в края на февруари. По трасето, създадено върху най-стръмната писта в Пампорово, не липсваха снежни виражи, заледени склонове и скокове. Имаше и сняг с форма на кус-кус, който направи дуела още по-непредвидим. Имаше обаче и нещо, което остана скрито за по-голямата част от публиката, просто защото се намираше над старта – трасето „Чък Норис“, което можем да видим във видеото на Милан Димов, заснето с камера Virb на Garmin. Повече за „Чъки“ и самото състезание ни разказаха Милан Димов и Нети Захариева:

Winter Bike Duel 2016. Фотограф: Георги Даскалов, BikePorn
Милан Димов от VIVO на преден план. Фотограф: Георги Даскалов, BikePorn

Може ли Чъки да те разочарова? Няма начин! Той е винаги №1!
В този стил, организаторите на нестандартното зимно байк събитие “Winter Bike Duel 2016” не ни разочароваха, дори напротив! Забъркаха ни шотче адреналин с вкус на снежни виражи, заледени склонове и естествено плетеница от мокри корени по пътя към началното на дуелирането. Удоволствието да пребориш рЕзко и безкомпромисно Чичко Чъки за някои си остава химера. Но само за някои! Това беше перфектната загрявка преди старта, чудесна възможност да разчупим техниката на каране и да смажем заскрежените кокалаци. Някои направо си се раздадохме на макс още там горе при Чъки… а дуелирането си остана за протокола! По всичко личи, че месарницата отвори врати… Заповядайте!

Още за “Winter Bike Duel 2016”

Winter Bike Duel 2016. Фотограф: Георги Даскалов, BikePorn
Победителят при мъжете Константин Димов от „Райдърс Юнайтед“ напред към финала. Зад него Добромир Темнишки. Фотограф: Георги Даскалов, BikePorn

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.