Кралете на дивото в Родопите

0
 

Сподели

Shares

След като експертът по оцеляване Джош Джеймс и професионалният готвач Мат Тебът бяха в България за снимките на един от епизодите на новото предаване на Discovery Channel „Кралете на дивото”, е време да видим и какви са ги свършили.

На Националния празник на България „Трети март“ ще можем да видим специалния епизод на премиерното предаване, сниман у нас. Серията е заснета близо до Девин през май 2015 г. В епизода двамата водещи изследват българската дива природа. Те се опитват да оцелеят и намерят храна в продължение на една седмица и то без екипировка. По този начин двамата доказват, че благодарение на уникалните си умения, могат да се хранят като крале дори в най-екстремните условия… в случая диви райони на Родопите.

Кралете на дивото

Поредицата „Кралете на дивото“ стартира на 3-ти март от 22:00 ч. по Discovery Channel.

По повод ексклузивния епизод на предстоящата премиерна поредица, сниман в България, Discovery Networks организира кампания, с която в стила на канала Discovery Channel се обърна към всички българи, за да изрази преклонението към невероятната ни природа. „Уважение, което ще прочетем и в очите на Джош и Мат, когато за първи път стъпват в сърцето на Родопите. Телевизията избра едни от най-трогващите и обичани от всички българи произведения, възпяващи красотата на природата ни, като неслучайно и датата на „българския епизод“ е именно на 3-ти март.“ – добавят от Discovery Networks.

По време на излъчването на първия епизод на „Кралете на дивото“ в ефира на Discovery Channel зрителите ще могат пълноценно да усетят предимствата на мултискрийнинг ерата, в която живеем и да участват в специална игра на Фейсбук страницата, докато гледат излъчването на епизода. Най-големите фенове на канала ще имат и шанс да спечелят награди, вдъхновени от самите крале. Повече информация за правилата на играта Discovery Networks съвсем скоро ще обяви на стената си във Фейсбук.

Кралете на дивото

Повече за снимките на „Кралете на дивото“ в България

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.