Кандид Тове и поредният от „онези“ дни

0
 

Сподели

Shares
Кандид Товекс
Кандид Товекс/ Снимка: freeskier

Виждали ли сте скиор да прелита (с бекфлип) над въртящата се перка на хеликоптер? Виждали ли сте скиор, който перфектно маневрира през снежни тунели, приземява се и продължава карането си върху трева, „тегли се” от кон, превръща снежните си ски във водни?

Френският екстремен скиор Кандид Тове „избухва” в новата серия от кратките си видеа в поредицата „One of those Days”.

В третия от „онези дни” Кандид продължава да ни впечатлява с уникалните си възможности не само като скиор, но и като оператор и режисьор на филмчетата си. Всички от поредицата са заснети в първо лице, с екшън камера, и са обработени и продуцирани от Тове.

Ако случайно сте пропуснали първите два филма от поредицата “One of those Days”, можете да наваксате, като кликнете тук.

Кандид Товекс
Снимка: shockmansion

Кандид Тове има богат опит зад гърба си. Той се качва на ски общо взето с прохождането си – на две годишна възраст. На 8 е член на местния ски клуб в Клюзаз. А на 14 вече е шампион на Франция във дисциплината „спускане по бабуни“ и професионален скиор. На 17 славата на французина става световна след като взима златото за биг еър на X Games. Първо място в игрите той печели и през 2003-та, но в друга дисциплина – халфпайп, а през 2007 и за слоупстайл. По-късно Тове се вдъхновява от сноуборда като успоредно с това започва да търси алтернативни ски изживявания, каквито можем да видим и във филмите му.

Candide Tovex
Кандид Тове във Френските Алпи. На снимката той отново е със своите Faction Skis, на които е рекламно лице. Те се предлагат в България в магазините на Scott

Ако пък Кандид Тове е привлякъл вниманието ви върху себе си (което е почти невъзможно да не се случи), вижте какво друго може да прави върху ските си тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.