Беглика: Пробуждане

0


Дата на събитието: 25.08.2016

Сподели

Shares

Един от най-емблематичните летни фестивали на България се пробужда за осми път.

Беглика Фест 2016 ни приветства за поредното си издание и отново ни предизвиква да се забавляваме, играем, пеем, танцуваме и да откриваме себе си и света около нас.

Беглика: Пробуждане

Осмият Беглика Фест е под наслов AWAKENING (Пробуждане) и ще се проведе от 25-и до 29-и август. Мястото, естествено, в обичайното – язовир Голям Беглик край Батак.

Вече са известни и първите артисти, които ще се качат на сцената на фестивала:

Markandeya е шведска банда, чиято музика е изпълнена със смисъл и душа. Главният „виновник” за звученето ѝ е фронтменът на етно-фюжън чудото Kultiration.

Man of Nо Ego ще ни покаже колко са измеренията на звука. В звученето на музиката си Man of Nо Ego вплита послания на мислители като Алант Уотс и Ошо и ни отвежда на пътуване, дълбоко в сенките на човешката сетивност.

Беглика 2016, Markandeya

Освен това на Беглика Фест 2016 ще търсим ключове, отварящи вратите на човешката природа. Един от тях ще бъде „изваден” от Gene Keys България, които ще ни покажат, че именно в собствените ни гени се крие ключът към щастието.

Всеки, който иска да стане част от фестивала, който обещава да бъде незабравим, вече може да го направи. Първите билети, за ранните пиленца (Early Bird Ticket) вече са в продажба и са на цена от 40 лева. Освен това за първи път в България за Беглика Фест е активна опцията Easy Pass. Тя позволява билет да бъде закупен на изплащане с възможност за плащане на 20 лв сега, а останалите 20 лв – по-късно, според възможностите на потребителя. Услугата ще бъде активна до първи април.

Беглика 2016, Man of no Ego

Нека станем част от хармоничната и самостоятелно развиваща се общност на свободомислещи, чисти в отношението си към света, смело изразяващи себе си хора на Беглика Фест 2016.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.