Chillin Crew: „Shitty road“

0
 

Сподели

Shares

Момчетата от Ямбол, които са се нарекли „Chillin Crew“, продължават с новите спускания и лонгборд видеата си. „Shitty road“ е името на видеото им, което е заснето в самото начало на годината, през януари. Мястото, което, както казват момчетата – „са бомбили“, е пътят след село Рудник, област Бургас.

„Пътят на места е доста дроп и както се вижда във видеото, лесно може да паднеш, като ти заиграе дъската. Интересно е, че като се нагласяхме да се спускаме, спряха полицаи при нас, които се оказаха типчета и си полафихме малко с тях. Обяснихме им какво правим и като цяла и те нямаха проблем с това. Дори, както се вижда в клипа, им махам, защото и те ми махаха от колата.“

Това ни разказа за видеото Ивилин Личев, известен още като LiChillin – един от основателите на „Chillin Crew“. Той е и човекът, който можем да видим върху лонгборда, докато се размианва с полицията. В колата, която се движи зад него пък, се намира снимащият Иван Ярославов от MieS Studio.

„Chillin Crew“ са група лонгбордисти от Ямбол, които карат из България, тренират трикове и са се надъхали да стават все по-добри. Крю-то няма много себеподобни в района, нито спонсори, но пък има много места за каране, които откриват и по които са първи. Повече за тях можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.