Пре-парти за Беглика

0


Дата на събитието: 19.07.2010

Сподели

Shares

Нали помните? Датите за Беглика Free Fest се изместиха за 20, 21 и 22 август – а промяната се наложи заради двойка черни щъркели, гнездещи в язовира Голям Беглик. Ние нямахме нищо против, защото знаем, че черният щъркел е силно застрашен вид, от който на територията на България са останали едва десетина двойки. Така че търпеливо ще изчакаме малките да израснат и да отлетят от гнездото необезпокоявано. След което на поляната ще ни очакват три дни, изпълнени с всевъзможни ползотворни занимания, прелюбопитни уъркшопи и всякакви интересни инициативи за пълноценно запълване на времето. Циркова шатра, сал-сцена, театрални постановки, надсвирване с гайди, рециклачка, разнообразни работилници и състезание по водоплаване със собственоръчно изработен плавателен съд „Лудо Пате“ са само част от инициативите, които ще се погрижат да оползотворим дните си по особено запомнящ начин. Отделно – много музика, усмихнати хора и уникална природна среда ще подсигурят незабравимата атмосфера на фестивала.

Билетите за Беглика Free Fest вече са в продажба. Лимитирана серия от първите 200 билета е на цена от 25 лв., като ако в тях е включен и двупосочен превоз с Бегликобуса, цената става 45 лв. След изчерпването на количествата, до 10-ти август билетите ще са съответно 30 и 50 лв., според зависи без или с превоз. Търсете ги в разпространителската мрежа на www.ticketstream.bg
На място билетът за три дни ще е 35 лв., като в цената е включена и къмпинг таксата.

И тъй като до 20-ти август има още време, организаторите са ни подготвили едно пре-парти, за да загреем подобаващо за феста. Before Beglika Balkan Beat е на 19 юли в Pork Pie (бивш Маймунарника), а Kosta Kostov(BalkanXpress), Dharba (Global Vision Circle) и Mimionix (Merak Standart) ще се погрижат за доброто ни настроение в музикално отношение. Входът е свободен, така че нямате никакво извинение да пропускате!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.