360° отстъпка за форум „Физкултура“

0


Дата на събитието: 18.02.2016

Сподели

Shares

Fizkultura_slide_2_bg
Съвсем скоро в София ще се случи първият по рода си семинар в страната, посветен на темите бягане, мотивация, хранене, тренировки и активен начин на живот. Форум „Физкултура” ще се проведе на а 28-и февруари в Tech Park, София и ще ни срещне със забележителни, дори легендарни личности в бягането, както и специалисти, занимаващи се с тренировки и хранене.

Бегачите, които ще споделят личния си опит със записалите се за семинара са: Лиса Смит (ултрамаратонец, участвала е и е печелила Badwater Ultramarathon (207 км в Долината на смъртта) и Les Sables в пустинята Сахара), Ерик Ортън (ултра-бегач, треньор на Крис Макдугал – авторът на книгата „Родени да тичат”), Андрей Росу (рекордьор на Гинес – той е първия човек, избягал 7 ултрамаратона на 7-те континента, финиширал е маратон на Северния полюс и ултрамаратон в Антарктика), Краси Георгиев и Кирил Николов – Дизела. Повече за участниците в семинара можете да научите от тук.

Записването за семинара вече започна. Максималният брой участници, които могат да се включат, е 300 души. Стандартната цена на билетите е 69 лева, а за тези, които закупят 4 пропуска наведнъж, единият от тях е безплатен. Можете да заявите своето участие на сайта Fizkultura.bg. Ако въведете специалния промокод „360flashsale“ при регистрация обаче, ще ползвате специална отстъпка от 10% за приятели на списание 360°, което е медиен партньор на форума. Кодът важи до полунощ на 18 февруари.

Физкултура

ПРОГРАМА:

09:00 – Регистрация и кафе
10:00 – „Да избягаш 4 пъти през пустинята” – Лиса Смит
11:00 – „The Cool Impossible” – лекция Ерик Ортън
12:00 – „До Ком-Емине и обратно” – Кирил Николов – Дизела
13:00 – Обяд
14:00 – „7 ултрамаратона на 7 континента” – Андрей Росу
15:00 – Модул „Training Inovation”
16:00 – Модул „Хранене”
17:00 – Модул „Терапия + лечение на травми”
18:00 – Модул „Ултра бягане”
18:30 – Край (Beer party)

Физкултура

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.