Парти на колелца

0


Дата на събитието: 29.02.2016

Сподели

Shares

Roller Bounce

В последния ден на месец февруари, клуб Mixtape 5, A side ще се превърне за пореден път в истинска площадка за каране на ролкови кънки.

Събитието е Roller Bounce vol.9, което се организира от „група млади хора, които обичат ролковите кънки, фънк и соул музиката и да танцуват”, а целта е всички кънкьори да се забавляват максимално под звуците на фънк и соул парчетата от 70-те.

Вратите на клуба ще се отворят за любителите на кънките точно в 19 часа, а след много каране с чупки в кръста, ще се затворят точно в 23 часа.

Събитието ще бъде озвучено от Ramsey Hercules, който ще накара всички присъстващи да танцуват до последно върху кънките си.

Ако нямате класически ролкови кънки, можете да използвате и ролерите си. Без значение какви са кънките ви обаче, те задължително трябва да бъдат със силиконови колелца, а не с пластмасови, заради настилката в клуба и от съображения за сигурност.

Входът за събитието е 4 лв. и няма възрастово ограничение за участие. За всички деца под 7-годишна възраст входът е свободен.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.