GameLine – Космическата врата

0
 

Сподели

Shares

GameLine

В края на миналата година в София се появи нов вид забавление – космическо, вдъхновено от „Стар гейт“. Компютърната игра е превърната в сюжет за ескейп стая – стая-игра, пълна с интерактивни пъзели, които те предизвикват да намериш начин да избягаш от нея за опредено време, като всяка разрешена загадка е стъпка към бягството.

Мястото е наречено „Космическата врата“ и беше открито официално през декември 2015. Първите, преминали през космическата врата, вече успяха да раздвижат сивото вещество в главите и адреналина в кръвта си, забърквайки се в „Стар гейт“ мисията. Сред тях беше и екипът на списание 360°, който, макар и да не успя да излезе с решаване на загадки от изоставената космическа база, определено се забавлява на пълен градус. Мотото на стаята е „Очаквай неочакваното“ и колкото и да си мислиш, че си готов за него, накрая пак се изненадваш.

GameLine
Създателите на GameLine

Повече за Космическата врата и нейните създатели можете да научите от тук.

И, за да ви оставим и вие да очаквате неочакваното, без да издаваме тайните около самата стая, ви препоръчваме да съберете отбор от няколко приятели или колеги, да си запазите час (може и онлайн) и да се впуснете в космическата мисия.

Времето, за което всяка група трябва да изпълни спасителната си мисия в „Космическата врата“, е еднакво за всички – точно 60 минути. След тяхното изтичане, играта приключва, независимо от това дали отборът се е справил или провалил. В случай на неуспех обаче, винаги има възможност да се запази нов час за реванш.

„Космическата врата“ се намира на улица Мечка 6 в София. След като сформирате своя отбор от 2 до 6 души, можете да си я резервирате заедно с всички загадки, които ви очакват вътре. Запазването става бързо и лесно онлайн, а повече за условията и идеята на самата стая можете да научите от сайта gameline.bg, както и от Facebook.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.