На приключение с Julbo

0
 

Сподели

Shares

Световният лидер в производството на очила, маски и каски – Julbo, организира уникална кампания, благодарение на която един скиор ще има възможността да спусне легендарни линии редом до легендарни фрийрайдъри.

Всички вие, екстремни родни карачи, също можете да се включите. Някой от вас и една емблематична локация. Приключение, включващо екстремен фрийрайд, катерене и участие в видеосериите Julbo White Session 2016.

JULBO

 

Но стига увъртане. За тазгодишното издание на кампанията, отговарящият най-точно на критериите за участие карач, ще спечели възможността да се „почерпи” с ценен опит и умения „на живо” от фрийрайдърите и планинари Самюел Антаматен и Вивиен Бруше. Те именно са вдъхновили хората от Julbo да включат в проекта си White Session не само ски, но и спускания и планинарство.

Samuel Anthamatten. Снимка: Julbo
Samuel Anthamatten. Снимка: Julbo

А кое е емблематичното място, на което спечелилият райдър ще атакува склонове заедно с Антаматен и Брюхез? Монблан и Монте Роза. Предизвикателството за 2016 година ще бъде 10-дневен преход, свързващ западната страна на Монблан с Marinelli Couloir в масива Монте Роза, по време на който ще бъдат изкачвани и спускани върхове, а участниците ще трябва да се борят с тежката си екипировка и предизвикателствата на времето.

Ние мислим, че именно някъде между вас се крие онзи, истински запален по планинарството скиор, готов да се подложи на предизвикателство, което обаче ще остави в съзнанието му снежна диря от уникални емоции и преживявания.

Зимна Julbo промоция

Ето въпросите, на които трябва да отговорите, ако искате да участвате в селекцията:

– По кои склонове вече сте карали?
– Какви върхове сте покорявали?
– Какъв планинарски опит имате?

Освен това ще трябва да привлечете вниманието на Сам и Вивиан към себе си, като им кажете по няколко допълнителни думи. За да участвате в „надпреварата”, се изисква и да приложите снимка, която показва ски-уменията ви.

Кога ще се случи приключението? От 9-и до 22-и май 2016 г.

Уникалната възможност ще спечели карачът, който е на достатъчно добро ски ниво, който има добри познания за планинарството и ските и който е в отлична физическа форма. Освен това други критерии, по които скиорите ще бъдат оценявани са: личностни качества, присъствие, поведение пред камера.

Петима от всички, изпратили апликация, ще бъдат поканени за финална селекция, която ще се проведе в Шамони на 18-и и 19-и април. Там ще бъде обявен и победителят, който ще разцепи снежните линии на високите планини заедно с професионалните карачи.

Формата за участие можете да попълните тук.

Ако нямате уменията и хъса да карате с тези две легенди, имате възможност поне да погледнете през техните очи, или по-точно очилата им. Богата колекция на Julbo ще намерите в магазини „Стената“ в София:
СТЕНАТА Център – София, ул. Братя Миладинови 5 (срещу входа на Немската гимназия)
СТЕНАТА Outlet Младост – София, Търговски център Метро Сити, бул. Александър Малинов 51
и онлайн на stenata.com.

З най-новото за сезона от Julbo можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.