Каски и ски-маски от сърцето на Алпите

0
 

Сподели

Shares
Julbo
Снимка: Julbo, MDaviet

Пудра, високи скорости, перфектно качество, поддържано вече над 125 години. Базирани в сърцето на Алпите, Julbo днес са световен лидер в производството на очила, маски и каски за ски и свободното време. В областта на маските за ски, те стъпват върху двете основни технологии за плаки, поликарбонатната серия Spectron и фотохроматичната NXT.

Glen Pake
Глен Плейк. Снимка: Julbo

Брандът разработва и тества най-новите си модели в сътрудничество с цяла плеяда звезди и професионали атлети като Ули Щек, Глен Плейк, Енак Гаваджио, Самюел Антаматен, Нина Капрез. Лице на бранда е и българският акробатичен парапланерсит и атлет на Red Bull Весо Овчаров.

Революционната технология „Super Flow„, разработена от Julbo, използвана при модела Aerospace, позволява маската да работи еднакво добре както при изкачване, така и при спускане. Преминаването от режим на максимална вентилация при изкачване към режим на спускане, става буквално с едно движение! За този модел са разработени плаки от най-висок клас – серията NXT Camelеon, Zebra, Snow Tiger.

Superflow Julbo

Каските за ски на Julbo от последния сезон носят ДНК-то на тези от „Междузвездни войни„. Моделът „Sphere“ е изработен с визьор, отпред наподобяващ пилотски шлем, базиран на фотохроматичната плака на Julbo. Ултралек, той гарантира перфектна защита и комфорт. И визия, която няма да остане незабелязана.

Кой няма пропуснати повиквания по склоновете? Докато чуеш позвъняването, докато свалиш ръкавиците и… вече е късно.

Symbios connect e каска от най-ново поколение, снабдена с високо технологична Bluetooth връзка. Тя позволява, посредством вградени в каската слушалки и микрофон да проведеш разговор или да слушаш любимата си музика, докато се спускаш по склона.

Продуктите на Julbo ще намерите в магазини „Стената“:
СТЕНАТА Център – София, ул. Братя Миладинови 5 (срещу входа на Немската гимназия)
СТЕНАТА Outlet Младост – София, Търговски център Метро Сити, бул. Александър Малинов 51, етаж 1,
както и онлайн на stenata.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.