Лонгборд „chillin'“ по ямболски

0
 

Сподели

Shares

Някои бичат айляка, други са го ударили на „маняна“. В Ямбол обаче има няколко момчета, които „чилват“ здраво върху лонгбордите. Можем да се убедим сами с последното видео на Chillin Crew. Те са група лонгбордисти, които карат из България, тренират трикове и са се надъхали да стават все по-добри. Крю-то няма много себеподобни в района, нито спонсори, но пък има много места за каране, които откриват и по които са първи. И докато, както казват те, нямат търпение да „избомбят“ всички яки спотове за каране в страната и да тръгнат по състезания в чужбина, решиха да ни разкажат за себе си, новото им видео от Сливен и, разбира се – за бъдещите творчески планове на Chillin Crew:

„Видеото е заснето близо до град Сливен, местност Сотиря, пътят нагоре за Карандила (който също сме пускали). На клипа карам аз – Ивилин Личев, известен още като LiChillin, един от основателите на Chillin Crew. Клипът е заснет от Иван Ярославов, член на MieS Studiо – въздушна фотография и видеозаснемане. Отскоро започнахме да снимаме по-професионално каранията си и да ги монтираме във видеа.

Крюто е създадено от близо 2-3 години и първоначално беше направено просто ей така. Аз, LiChillin, и моят съотборник Михаил Иванов много се зарибихме с лонгборда и просто решихме, че ще е Chillin Crew, понеже и ние сме си винаги много chill (ха-ха). В него членуват 6 души, но ние с Мишо сме най-запалени и най-активни. Целта ни е да популяризираме този спорт, а и, дай Боже, България с него колкото се може повече и най вече дисциплината Downhill/Slide.

Също така целта ни е, ако можем да намерим някой, който да ни подкрепи в това ни начинание, защото не сме от най-заможните и не винаги имаме пари за трипове и части за лонгборда, а толкова искаме да избомбим всички възможни спотове в България. Дори сме мислили да отидем на някое състезание извън България, за да я представим, а и мисля, че може и да заемем някоя от челните позиции.
Като цяло сме доста отдадени и само това ни е в главите. В същото време, определено имаме голяма нужда да ни спонсорират – било за трипове или части, или поне да правим ревюта на лонгборд продуктите, които предлагат в България, както правят навън.

Важно е да се има предвид, че нещата, които правим, са опасни, особено когато караме на отворен път с коли. Затова приканвам всички, които искат да направят нещо лудо като нас, първо – да преценят риска, който поемат,
второ – да са подготвени и да се чувстват такива и трето – винаги да носят каска и ръкавици, а най-добре и цялостна екипировка, защото, повярвайте ми, след падане без нея после е грозна гледката при такива скорости.

Благодарим на всички, които ще гледат видеото и им пожелаваме, както е мотото на крюто – Stay Chill!“

Момчетата, освен да чилват, явно са амбицирани и да продължават с карането и правенето на видеа. Затова планираме да има още тях на сайта на 360mag.bg. Следете го и ще видите как се прави маняната върху борда из България.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.