Horizon Festival 2016

0


Дата на събитието: 12.03.2016

Сподели

Shares

horizon festival

Четвъртото издание на Horizon Festival се завръща в Банско от 12-и до 18-и март.

Добиващият все по-голяма популярност сред европейските меломани фестивал за електронна музика – Horizon, ще радва меломани с различни музикални вкусове цели шест дни и едновременно с това ще им предостави възможността да практикуват любимите си зимни спортове.

По време на фестивала на музикалната сцена ще се качат над 100 артисти, създаващи музика в различни жанрове като техно, хаус, дръм енд бейс, фънк, соул, хип-хоп и реге.

Тазгодишното издание на Horizon Festival ще бъде още по-вълнуващо, не само заради разнообразната музика и заснежените склонове, но и заради множеството допълнителни забавления, на които всеки ще може да се наслади. Освен най-добрите клубове в Банско, организаторите са подбрали над 15 специални и изненадващи места за музикалните събития, сред които таен хотел в планината, средновековна банкетна зала, горска сцена и подземно хале. Освен това и минералните бани близо до Банско ще станат сцена за партита и кино вечери.

HORIZON FESTIVAL

Едни от най-големите имена, които ще вземат участие във фестивала са: Âme, лидерът на клубната сцена – Nina Kraviz, най-успешният български техно и хаус изпълнител – KiNK, както и един от ключовите артисти в света на ъндърграунда – Levon Vincent. Други участници в програмата ще бъдат: John Talabot, Goldie, който ще се погрижи за всички дръм енд бейс фенове, британската легенда MJ Cole, Congo Natty, който ще зарадва феновете на регето, Lady Leshurr, деветимата музиканти от дъб формацията Gentleman’s Dub Club, фънк и соул легендата Craig Charles и много други.

Horizon Festival
Билетът за цялата седмица, в която ще се проведе фестивалът, е на цена от 100 лв., а пропуски за първата половина на седмицата (от 11-и до 14-и март) и последната (15-и до 18-и март) ще се продават на цени от 60 лв. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и TicketPro.bg

horizon festival

Още информация за събитието можете да намерите на сайта тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.