НЕчовеците на 2015 г.

0
 

Сподели

Shares

Докато всички търсят човекa, мъжa, жената, спортиста, футболиста на годината, ние отново издирвахме на 360 градуса нашия човек – НЕчовека на годината.

Третото издание на конкурса на списание 360° „НЕчовек на годината“ търсеше най-дивите, екстремни и надъхващи снимки и видеа на хора, достойни за титлата. Интересът тази година беше още по-голям, както и конкуренцията. Всички, които се самономинираха или бяха номинирани за своя принос през 2015 г., можете да видите в албума тук.

Изключително тежката задача да избере НЕчовек на годината беше поверена на комисия в състав – екипа на 360°, включително някои от авторите и фотографите в списанието и със специалното участие на Кирил Николов-Дизела – НЕчовек със заслуги дори отвъд нивата на тази класация. Ето какво каза тежката дума на комисията – топ 3 на НЕчовеците за 2015 г. и една специална награда за цялостен принос, която се връчва за пръв път тази година:

ТРЕТО МЯСТО: Мирослав Кираджийски

Снимка: Георги Даскалов, BikePornmag.com
Снимки: Георги Даскалов, BikePornmag.com

ВТОРО МЯСТО: Хокеен отбор „Ред Стар“

НЕчовек на годината
Снимка: Red Star

ПЪРВО МЯСТО

НЕчовек на годината е Джак Спароу (Веселин Пауновски), номиниран от сина си Борислав Пауновски-Бочи:

Джак Спароу (Веселин Пауновски), номиниран от сина си Борислав Пауновски-Бочи
Снимки: ReFlip

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС: Антон Тодоров (НЕчовек на годината 2014)

Антон Тодоров 360° - НЕчовек на годината 2014
Конкурсът за 2015 приключи, но вече можете да започнете да трупате материал за кандидатурите си за 2016. Темата е „Дивотия на годината“ и вече се приемат предложения на имейл magazine@360mag.bg (Subject: NEchovek 2016) със снимка или видео, придружени с кратка история.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.