Red Bull FRAGMENTS – и нека бъде фрийстайл

0


Дата на събитието: 30.01.2016

Сподели

Shares

Red Bull Fragments 2015

През уикенда на (30, 31-и януари) Боровец ще посрещне някои от най-добрите европейски райдъри, поканени от Red Bull специално за събитието и най-талантливите родни атлети. Всички те ще премерят сили, въображение и умения по атрактивното трасе, създадено от „майсторите” от Snowpark Borosport.

Един от чуждестранните атлети, който ще демонстрира уменията си в Боровец е словенецът Жига Раковец, който по време на Red Bull FRAGMENTS 2015 спечели специална награда за най-добър трик. Освен това, за първи път тази година, в надпреварата ще се включи и представителка на нежния пол – Дина Треланд от Норвегия, известна с видео частите си за провокативното женско сноуборд крю Too Hard.

RED BULL FRAGMENTS

Събота е денят, в който ще се проведат квалификации за българските състезатели. Най-добрите от тях ще си отредят място за надпреварата в отворената Rail Jam сесия, което ще бъде в неделя.

Тазгодишното състезание крие много приятни изненади както за състезателите, така и за публиката. Освен парични и предметни награди, най-добрият фрийстайлър ще спечели и незабравимо преживяване, което засега се пази в тайна от организаторите.

Публиката пък, ще може да участва в игра за спечелването на 5 двудневни лифт карти за Боровец. Това, което трябва да направите е да качите снимка, свързана със събитието, на стената на FRAGMENTS във фейсбук или да споделите в инстаграм с таг #redbullfragments2016 и #myborovets. Това обаче не е всичко – в събота вечер ще бъде организирана вълнуваща Meet&Greet сесия, на която всички фенове ще могат да се запознаят с участниците в състезанието, а Burton, XRescue и Animal обещават много приятни изненади за публиката.

Red Bull FRAGMENTS Event Program

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.