По вълните на едно южноамериканско пътешествие

0


Дата на събитието: 03.02.2016

Сподели

Shares

По вълните на едно южноамериканско пътешествие

На 3-и февруари Дом на киното в София ще посрещне всички приключенци, които искат да станат част от един вълнуващ разказ за пътешествие в Южна Америка, на събитие, организирано от Клуб на пътешественика.

Презентацията „Техниката на сърфиста: По вълните на едно южноамериканско пътешествие” ще бъде представена от фотографа Иван Панкев. Той ще разкаже за своето пътуване из Аржентина, Уругвай, Перу и Боливия.

Ако сте любопитни да разберете как тече животът по поречието на Амазонка, как се хваща стоп в Аржентина и колко точно разреден е въздухът над 6000 м – елате и чуйте разказа.

Хълм на седемте цвята
Снимка: Thousandwonders

Освен това, Иван Панкев ще сподели интересни истории за спането в частна собственост без разрешение и защо се е „наложило” с местен овчар да размятат камъни един срещу друг. Извън пикантните истории, които съпътстват това пътуване, ще можете да научите и любопитни факти и впечатления от интересни природни обекти като Хълма на седемте цвята, третата по големина солна равнина на земята и най-красивата пустиня в Южна Америка.

Презентацията ще започне в 19:00 часа, а резервирането на място този път ще става само чрез предварително закупуване на билет.

Билети може да закупите предварително от Клуб на пътешественика /ул.”Сердика” № 19/, от понеделник до събота между 18:00 и 22:00 часа. Цена на билета: 6 лв.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.