8 начина да полетиш

0
 

Сподели

Shares

Едно от най-хубавите неща по отношение на въздушните активности е, че са вълнуващи не само за изпълняващите ги, а и за зрителите. Няма летателен спорт, който да остави наблюдаващите равнодушни и да не ги накара да вдигнат поглед към небето поне за момент. Каквато и дисциплина да бъде упражнявана във въздуха, всички автоматично се захласват по атлета, защото всеки въздушен спорт е достатъчно атрактивен сам по себе си.

Red Bull Air Force
Снимка: Christian Pondella/Red Bull Content Pool

Какво се случва обаче, когато във въздуха има не просто един парашутист или един бейсджъмпър, или един летец с уингсют, или един самолет, който изпълнява акробатики, а всички изброени заедно? Истинска еуфория.

Звездният отбор на Red Bull Air Force се събира, за да заснеме едно видео, в което са включени всички дисциплини, които членовете на тима владеят. Вижте осемте дисциплини, събрани на едно място и изпълнени последователно.

Видеото е заснето в Моаб, Юта и за реализацията му са били необходими шест месеца. Шест месеца внимателни проучвания, планиране, координация и подготовки.

В проекта взимат участие: скайдайвърите Джеф Провенцано и Люк Айкинс; уингсют пилотите Джон ДеВор, Майк Суонсън и Анди Фарингтън; бейсджъмпърите Майлс Дайшер и Чарлс Брайън и пилотът на акробатичен самолет Кирби Чамблис. Наземният координатор, без който нищо нямаше да е възможно е Шон МакКормак.

Red Bull Air Force
Снимка: Christian Pondella/Red Bull Content Pool

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.