Продуктите на годината на ISPO 2016

0
 

Сподели

Shares

Всяка година ISPO – най-голямото изложение за спортни стоки е света, връчва наградите си на най-иновативните, технологични и качествени спортни продукти.

Наградите за 2016 година вече са обявени и тук ви представяме продуктите, отличени като „Продукти на годината 2016/2017”.

Arrows Inflatable Technology – iRIG

IRIG - надуваемо платно
Снимка: arrows-inflatables

Това е надуваемо платно за уиндсърф, което е изключително леко и същевременно много лесно за съхранение и пренасяне, заради начина, по който се сгъва. Освен това формата му по никакъв начин не отстъпва по представяне и безопасност на стандартните уиндсърф платна. Произведено е от колаборация между марките North Kiteboarding и NorthSails.

Ortovox — AVABAG

Ortovox Avabag
Снимка: ISPO

Тази въздушна възглавница е носителят на приза „Продукт на годината” в категорията „Ски”. Тя е супер лека – тежи само 640 грама и има обем от 1.8 литра. Тя е съставена от малко компоненти, което я прави по-издръжлива във времето. За упражнение може да бъде надувана неограничен брой пъти.

TomTom — Runner 2 Cardio + Music

TomTom - runner2cardio+music
Снимка: ISPO

Продуктът, спечелил наградата в категория „Представяне” представлява часовник с вграден музикален плейър. Дисплеят изписва сърдечния ритъм, който се отчита от китката, без да е нужно използването на лента за гърдите. Продуктът проследява активността на носещия го 24/7 и дори когато тренировката е приключила, той продължава да измерва броя на стъпките, изгаряните калории, изминатата дистанция, активните минути.

Matrix — In-Trinity

In-Trinity Matrix
Снимка: matrixfitness

In-Trinity печели наградата в категория „Здраве и фитнес”, защото представлява иновативно „място” за изпълнение на различни упражнения и движения, които подобряват баланса, силата и гъвкавостта на тялото. Платформата позволява изпълнение на пълноценна тренировка дори на малко пространство, защото увеличава радиусът, в който могат да бъдат изпълнявани стандартните упражнения и дава възможност за нови.

Vertical — X-OS Treklight 38L+10L

vertical x-os treklight
Снимка: ISPO

Тази раница е наградена предимно заради системата EXOS, с която е снабдена. Системата подпомага удобството при носене на раницата, защото е изградена от алуминиева и карбонова вътрешна рамка, която прехвърля тежестта на раницата от раменете върху ханша.

Повече за ISPO 2016 можете да прочетете тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.