ISPO 2016 – най-добрите зимни технологии и иновации

0


Дата на събитието: 24.01.2016

Сподели

Shares

Ето че отново дойде време да си сверим часовниците по отношение на последните иновации, технологии, тенденции в зимната екипировка и спортни продукти.

Най-голямото в света изложение на спортни стоки – ISPO, тази година ще се проведе между 24-и и 27-и януари в Мюнхен.

ISPO

В ISPO 2016 участие ще вземат повече от 2600 изложителя от над 50 държави. Продуктите им ще бъдат изложени в зали, покриващи обща площ от 180 000 кв.м. Тази година ISPO посреща с близо 60 участници повече, в сравнение с 2015-а.

ISPO - най-голямото зимно спортно изложение

Освен изложение, ISPO е и ежегоден конкурс за спортни стоки. В журито са независими професионалисти, които оценяват стотици спортни продукта всяка година.

Тазгодишното жури се състои от 45 члена от 10 държави, които вече определиха победителите за 2016 година. Присъдени са следните награди:

5 награди „Продукт на годината“;
Азиатски продукт на годината;
67 „Златни награди“;
119 награди;
„Еко постижение – облекло“;
„Еко постижение – марка“;

Наградата „Продукт на годината” се връчва на най-добрия продукт във всяка от областите: действие, аутдор облекло, ски, представяне и здраве и фитнес.

Продукти на годината на ISPO, отличени тази година, можете да видите тук.

Също така от ISPO дават поле за изява на млади компании и продукти – 4 или по-малко годишни. Те се селектират от същото професионално жури, а най-добрите получават наградата „ISPO BRANDNEW” за стартиращ продукт.

ISPO - най-голямото зимно спортно изложение

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.