Подводно турбо тренировъчно колело

0
 

Сподели

Shares

Ник Мобли от Лондонското Водолазно Училище съчетава различни технологии, за да създаде това, което той нарича първото „подводно турбо тренировъчно колело”. Това е колело, което е било специално проектирано да работи в техния водолазен басейн.

VeloUderWater

Сега училището поставя предизвикателство пред всички водолази, за да види кой ще успее да кара колелото под вода в продължение на една миля. Водолазите трябва да платят входна такса, като парите отиват за благотворителност. Всеки водолаз, който е опитал да изпълни задачата, казва, че усещането отначало е странно, но всъщност представлява страхотна тренировка за тялото.

VeloUderWater

„След като положите усилие, свикнете с колелото, намерите подходящата позиция на тялото, закрепите колелото надолу и т.н., останалата част преминава наистина добре”, казва скуба водолазът Вики Кларк. „Това е тежка работа, доста по-трудна, отколкото очаквах. Има някои интересни проблеми относно плаваемостта. Човек наистина трябва да използва всичките си умения като водолаз, за да се задържи стабилно върху колелото. Накрая, когато завърших задачата, се почувствах наистина уморен, но това беше едно забавно изживяване.“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.