Помогни на тялото да се възстанови с OSHEE

0
 

Сподели

Shares

OSHEE

Веднъж влязъл в желаната форма, няма как да се спреш и да останеш на едно място. Колкото по-сериозни са постиженията ти, толкова повече грижи трябва да полагаш. А при активния спорт и силовите физически тренировки, е особено важно да осигуряваш на тялото всички необходими витамини и минерали, които то губи в големи количества по време на натоварването.

OSHEE

При продължителен и интензивен спорт тялото губи вода, соли и витамини чрез потенето. Те са изключително важни за поддържането на водно-солевия баланс и ако не бъдат възстановени, може да се стигне до дехидратация, усещане за виене на свят, нарушаване на кръвното налягане и мускулна слабост. В такива случаи увеличеният прием на вода не само не може да компенсира липсата на тези вещества, но може и да има негативен резултат – когато човек е жаден и приема голямо количество вода, това дава сигнал на организма, че в кръвта има прекалено много течности и той трябва да се освободи от тях.

Най-бързо и ефективно възстановяването на водно-солевия баланс става с помощта на изотонични напитки. OSHEE са професионално разработена формула, съдържаща електролити (соли – натрий и калий), витамини (вит. Е и група B) и въглехидрати за оптимална хидратация, повишаване на издръжливостта и енергията по време на спорт и по-бързото възстановяване след него. Концентрацията е подобна на течностите в човешкия организъм, което води до бързо и ефикасно усвояване на напитките, а леките и свежи вкусове ги правят приятни за прием. В добавка те са обогатени и с витамини от група B, които редуцират чувството на умора и ускоряват мускулното възстановяване, а балансираното количество захари в състава е допълнителен източник на енергия. За поддържане на добрата хидратация на организма, най-подходящо е изотоничните напитки да се приемат по време на самата тренировка на малки глътки.

OSHEE

Специално за атлети

OSHEE FOR BIKERIDERS и ОSHEE FOR RUNNERS са разработени специално за атлети с добавени незаменими аминокиселини BCAA (Л-левцин; Л-изолевцин и Л-валин), колаген, витамини, магнезий и повече калий, за още по-добра хидратация и издръжливост при интензивно физическо натоварване.

OSHEEВитамин шот и повече магнезий

Много подходящи за активните хора са и напитките ОSHEE с добавени витамини и магнезий. При липса на минерала в организма се появява спад в имунната система, загуба на апетит, мускулна умора, крампи и слабост. Допълнителният му прием по време на спорт спомага за предотвратяването на мускулни крампи, регулира сърдечния ритъм и успокоява нервната система. Количеството на добавения магнезий в един шот отговаря на 100% от референтния дневен прием, в готова за пиене напитка с приятен плодов вкус.

OSHEE e полски производител на изотонични и функционални напитки, промотиращ здравословния и активен начин на живот. Продуктите с марка OSHEE предлагат иновативни решения за функционално хранене. Широкото портфолио на производителя включва следните категории продукти:
изотонични напитки; води с витамини; витамин формули; витамин шотове

Напитките могат да бъдат намерени както в големите хранителни супер и хипермаркети, така и в по-малките хранителни търговски обекти, бензиностанции, онлайн магазини, спортни и фитнес зали, футболни игрища, тенис кортове и др. Официален вносител на OSHEE за България е АКСОН БЪЛГАРИЯ ООД. Повече за напитките можете да научите и от фейсбук страницата на OSHEE Bulgaria

OSHEE

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.