Човекът с най-много бейс скокове

0
 

Сподели

Shares

Майлс Дайшер е човекът, който притежава една от най-екстремните колекции. Нещо повече, той е първенец по броя на „нещата” в нея.

Във видеото  можете да видите 4000-я BASE скок на атлета, с който той става човекът, изпълнил най-много бейсджъмп скокове изобщо.

Кариерата на Майлс Дайшер започва преди почти 20 години, когато през 1997 г. той изпълнява първия си скок. Тогава си казва: „Това вероятно е най-готиното нещо, което можах да направя – нека намеря начин, чрез който да продължа да го правя.”

И така се започва. Към днешна дата Майлс е изпълнявал 4000 бейсджъмп скока от повече от 200 различни обекти. Най-голям брой от скоковете си, атлета е изпълнил от моста Перин в Айдахо – близо 3000. Въпреки това обаче, Дайшер споделя, че все още има какво да учи, че има още много неща, които могат да бъдат направени, за някои от които, никой дори не подозира.

ВИЖ ОЩЕ: Почти невъзможният бейс скок – Майлс Дайшер пред портите на свещения град Петра

Един от най-запомнящите се скокове, сред всичките 4000, е този, който бейсджъмпърът изпълнява в хотел Gaylord във Вашингтон. Атлета си припомня, че тренирал в дъжд и сняг през цялата зима и пролет, преди да изпълни скока, който траял 19 секунди.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.