Активна занималня с Funtopia

0


Дата на събитието: 01.02.2016

Сподели

Shares

Фънтопия, Активна занималня

Задава се междусрочната ваканция за всички ученици и на най-малките им се освобождават цели пет, от иначе учебните, дни. Заслуженото време за почивка обаче може да се оползотвори доста по-интересно, отколкото много родители си представят.

От 1-и до 5-и февруари от Funtopia организира интересна, пълна с приключения, игри и забавления, активна занималня за деца.

Funtopia

Детски клуб Funtopia е уникално място, където децата могат да почустват тръпката от височините и катеренето в напълно безопасна обстановка. Повече можете да научите тук.

В дните от ваканцията си, децата ще могат да се включат в научни експерименти и опити, игри, работилници и уроци с практическа насоченост. Освен това в програмата на занималнята е включено посещение в най-интересния музей, изграден специално, за да бъде вълнуващ за малчуганите – „Музейко”, и изпробване на един от най-забавните начини за придвижване – чрез шейна, теглена от кучешки впряг. Разбира се, в програмата е отделено и специално място за катерене.

Funtopia

Цената за посещение на един ден от занималнята е 30 лв., а за всичките пет дни – 120 лв.

Записването трябва да бъде направено до 29-и януари.

Funtopia

За посещението си в активната занималня на Funtopia децата не се нуждаят от нищо повече от удобни дрехи и обувки за игри, тичане и катерене и желание за изследване и приключения.

Пълната програма на дните от занималнята можете да намерите тук.

Funtopia

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.