3 в 1: Уличен стил, милитъри здравина, Burton

0
 

Сподели

Shares

UNDEFEATED x Alpha Industries x Burto

Поредната супер-колекция зимна екипировка от Burton е налице.

Благодарение на култовата марка, чиито продукти са известни с безкомпромисното качество на материалите, от които са изработени и технологиите, създадени, за да подобряват прекарването и представянето в планината – няма да ни бъде студено и тази зима.

UNDEFEATED x Alpha Industries x Burto

Този път обаче, Burton влизат в колаборация с други две също толкова силни марки, за да създадат колекцията Trinity.

UNDEFEATED x Alpha Industries x Burto

Триединството е съставено от UNDEFEATED x Alpha Industries x Burton и съчетава най-доброто от всяка отделна марка в едно цяло.

Продуктите в колекцията комбинират здравината и издръжливостта на милитъри артикулите на Alpha Industries, технологиите за направа на продукти за зимни условия на Burton и спортния, стрийт външен вид на Undefeated.

UNDEFEATED x Alpha Industries x Burto

Колекцията се състои от връхни дрехи като якета и грейки, както и панталони, блузи, очила, маски за лице, ръкавици и всичко останало, което ни е необходимо, за да се чувстваme удобно както в планината, така и в града.

Trinity колекцията на Burton x Alpha Industries x UNDEFEATED, както и още много облекла, аксесоари и екипировка за зимата, ще намерите в България от официалния представител на марката за страната – магазини DROP IN – The Core Shop в София (ул. “Г. С. Раковски” 166А), Банско, Пампорово и Боровец, както и онлайн на dropin-shop.com.

DROP IN – най високо качество продукти за борд спортове

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.