От Алеко до Бабин зуб

0
 

Сподели

Shares

Дино

Ако искате децата да не скучаят през зимата, а напротив – да трупат опит, самочувствие и приключения, детският ски и сноуборд колеж „Дино“ е подготвил интересна програма за сезона. Той е първото частно ски училище за деца, което има повече от 23 години опит. Училището се намира на Витоша в района на хижа Алеко, но предлага и ваканции на места като съседна Сърбия и Австрия. Колежът е за ски и сноуборд, за деца – ученици и предучилищна възраст, но и за възрасни.

Дино

Сред предложенията за тази зима са петдневните курсове по ски и сноуборд за деца и възрастни на Алеко. За тях има възможност обучението да бъде със собствена екипировка или предоставена от „Дино“. Освен самото обучение, което се провежда от опитни инструктори, е включен и транспорт София-Алеко-София, планинска застраховка и топъл чай на обяд в уютната скиорна на училището. Единствено в цените не са включен лифт картите, които трябва да се закупят допълнително. Ако обаче се запишат двама или повече членове на едно семейство, те ползват специална отстъпка и удоволствието да се учат и карат заедно. Всеки курс завършва с демонстративно спускане и тържествено връчване на дипломи.

Цените на 5-дневните курсове на Алеко са:
Ски:
-предучилищна възраст – 235 лв. / 215 лв. със собствена екипировка
– ученици – 245 лв. / 220 лв. със собствена екипировка
– възрастни -260 лв. / 235 лв. със собствена екипировка
Сноуборд:
– За всички възрасти: 250 лв. / 220лв. със собствена екипировка

Освен обучението в групи за деца и възрастни, има възможност за изготвяне на индивидуални програми с гъвкав график. Те също се провеждат в района на хижа Алеко.

Дино

Сред интересните предложения за сезона са и зимните лагери в Сърбия за деца и възрастни. Те обаче не са за абсолютно начинаещи, а за каращи. За периода 31 януари – 5 февруари 2016 г. и 3 -8 април е планиран ски и сноуборд лагер в курорта Копаоник. Неговата цена е 390 евро, като в нея са включени транспорт, екипировка, 5 дни пълен пансион в хотел с 4 звезди, 5-дневна карта за всички лифтови съоръжения, тубинг, нощно каране и застраховка. От 3 до 6 март пък ще има друг лагер отново в Сърбия, но в курорта Бабин зуб.

За повече информация и записвания:
Т: 02 868 32 04, 0889 489 334, 0898 624 287
W: www.skidino.net
E: skidino@mail.bg
FB: Детски ски-сноуборд колеж „Дино“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.