Ски обувките, за които мечтаехте миналата зима

0
 

Сподели

Shares

Два модела ски обувки от SCOTT, съчетаващи най-доброто откъм иновации и технологии – леко тегло, безупречна функционалност и невероятен комфорт.

SCOTT Orbit 2 Carbon
SCOTT Orbit 2 Carbon

SCOTT Orbit 2 Carbon: минимализъм в най-чист вид

SCOTT Orbit 2 Carbon без съмнение е най-минималистичната обувка на Scott, ориентирана основно към туринга и с акцент върху изкачването. Невероятно ниското тегло (всъщност най-ниското в цялата гама) идва в съчетание с отлична подвижност на горната част (60 градуса), както и с вградени карбонови подсилки, осигуряващи по-добра прецизност и контрол при спускане. С GORE-TEX® във вътрешната обувка, за да са сухи краката, независимо колко дълъг е прехода и колко предизвикателни – условията, и система на закопчаване с два щраймера (като долният дърпа двуточково) и страп.
Тегло 1235 г (размер 26.5)

SCOTT Superguide Carbon
SCOTT Superguide Carbon

SCOTT Superguide Carbon: безусловна отдаденост

SCOTT Superguide Carbon е по-карачески ориентирана ски-туринг обувка с POWERLITE CARBON черупка, която комбинира издръжливост, сила и твърдост с леко тегло. Карбоновите нишки осигуряват повече твърдост там, където има нужда, като същевременно намаляват деформацията на обувката. Резултатът е прецизно движение на крака по време на изкачване и стабилност при спускане. В допълнение получаваме сухи крака, независимо от условията, благодарение на вътрешния чорап с GORE-TEX®.
Тегло 1415 г (размер 26.5)

Ски обувките на SCOTT ще намерите в магазините на SCOTT в София на бул. България 81-Б и ул. Козяк 14, както и онлайн на scott.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.