Започна сезонът в Боровец

0
 

Сподели

Shares

Боровец

Боровец откри част от ски зоната с писти за дневно и нощно каране и безплатни лифтове. Банерът „Borovets is Open“ скъса легендарният български скиор Петър Попангелов младши с помощта на част от младите надежди от ски клуб „Боровец“ с първата седалка на лифт „Ястребец Експрес“.

Кабина “Ястребец” и четириседалков лифт “Ситняково Експрес” вече са на разположение на всички любители на планината.

Боровец

„Сезон 2015/2016 започна с нови и по-разнообразни условия за лифт карти. Възрастта на децата, които ще ползват безплатно съоръженията в курорта през целия сезон, се вдига до 7 ненавършени години. Цените на детските карти стават 30 лева на ден. Лицата между 12 и 22 години, както и тези над 65 години ще ползват специални, много по-изгодни цени на лифт карти. Всички тези усилия и предложения целят да стимулират спортуването по всяко време и във всяка възраст.“ – разказаха от Бороспорт.

Боровец

Отдавна чакана новост са и семейните лифт карти, които позволяват на семейства с до 3 деца да ползват 20% намаление от стандартната цена на каса за възрастни. Това предложение е приложимо за полудневните лифт карти, както и за картите за 1, 2 и 6 непоследователни дни.

И този сезон ще предоставим безплатни лифт карти на всички ученици и деца от детските градини в Община Самоков, както и на състезателите от всички местни спортни клубове, независимо от спорта, който упражняват.

За всички онези, които искат да карат наистина много, вече се предлага целогодишна лифт карта на цена от 1120 лева за възрастни и 720 лева за деца.

Боровец

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.