Филмът за Дизела взе международна награда

0
 

Сподели

Shares

„Reach your Limits“ – филмът за Кирил Николов-Дизела и първия му опит за рекорд по маршрута Ком-Емине, взе престижна награда от Bilbao Mendi Film Festival 2015. Той беше отличен от фестивала за екстремно кино в Билбао, Испания като „Най-добър спортен и приключенски филм“.

Reach Your Limits

Филмът на младия режисьор Димо Петков по сценарий на Ивелина Гичева, бе избран да участва като финалист сред 130 филма от над 20 държави. До финала бяха допуснати 43 филма, които между 11 и 20 декември събраха хиляди зрители в столицата на баските в Испания.

"Reach Your Limits" - половин милион крачки болка

„Наградата за „Най-добър спортен и приключенски филм“ е изключително престижна, тъй като обхваща всички аспекти на продукцията, включително и самото предизвикателство, което Кирил Николов-Дизела и екипът му си поставят през 2014.“ – разказаха от XCoSports, които са основни организатори на предизвикателствата, които си поставя Дизела.

По думите на самите организатори: „Филмът приковава вниманието от началото до самия край. Освен от спортна гледна точка, лентата прониква в дълбочина в образа на главния герой и прави зрителя съпричастен към болката и препятствията, пред които се изправят Кирил Николов и екипът му.“

Reach your Limits бе поканен още за участие и на корейския Ulju Mountain Film Festival и италианския планинарски кинофестивал Adventure Awards Days през 2016, като предстои и прожекция на щатския Film Flix Festival през февруари.

Повече за „Reach your Limits“ можете да научите от тук.

Освен в „Reach your Limits“, Дизела можете да срещнете и в брой ПРОЛЕТ 2015 на списание 360°. Ще го познаете лесно – Кирил е на корицата.

Пролет 2015
Списание 360° – Пролет 2015

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.