В сърцето на Родопите

0
 

Сподели

Shares

Ски училище „STEVE“ в Пампорово

Да караш по снежни писти в сърцето на Родопите, с най-добрата екипировка, която ти пасва най-добре и с напътствията от опитни инструктори. Това предлага ски училище „STEVE“ в Пампорово. То има повече от 20 години опит и за него работят над 15 инструктори, някои от които и състезатели в различни дисциплини. Сред чуждите езици, на които се работи, са английски, френски, немски, руски, гръцки и турски. При завършен курс пък се издават международни признати дипломи – A, B, C и D.

Ски училище „STEVE“ в Пампорово

Освен опитът, който инструкторите могат да предадат, „STEVE“ предлага и оборудване за зимни спортове. Фирмата разполага с магазин, който е добре зареден с всичко за каране на ски – от самите ски, обувки, щеки до ръкавици, шапки, слънчеви очила и др. В него може да се закупи пълният набор ски и сноуборд екипировка на водещи световни фирми на изключително добри цени. „Предлагаме най-доброто ски и сноуборд оборудване, като могат да се тестват и нови модели.“ – разказва за магазина управителят Стефан Масурски. Възможността за тестване на екипировка е много голямо преимущество за всички, които прохождат в даден спорт. Така може да се направи най-добрият избор според нуждите и спецификите на отделните хора. Ако искате да карате ски например, имате избор между 400 различни чифта, с които разполага ски гардероба, за да изберете най-подходящото за себе си.

Ски училище „STEVE“ в Пампорово

Ако ските или бордовете ви се повредят или пък имат нужда от шлайфане, вакса или настройка, в Пампорово можете да се доверите и на сервиза, който „STEVE“ предлага. Там работят професионалисти с много опит.

Ски училище „STEVE“ в Пампорово

Училищe „STEVE“ пpeдлaгa:
– Bиcoкоквaлифициpaни ски yчитeли, кoитo oбyчaвaт нa кoнвeнциoнaлнa и кapвинг тeхникa
– Oбyчeниe в A, B, C и D клac пo пpoгpaмaтa „Бългapcĸoтo cки yчилищe“
– Cки гapдepoб, зареден с екипирока, пoдxoдяща зa вcички възpacти, cнoyбopд и кapвинг cиcтeмa
– Maгaзин, oт кoйтo мoжeтe дa зaĸyпитe нeoбxoдимaтa eкипиpoвкa и oбopyдвaнe зa пpaктикyвaнeтo нa зимни cпopтoвe – oбyвки, cки, гpeйки, aвтoмaти
– Cки cepвиз, кoйтo пpeдлaгa peмoнт нa cки и oбyвки, пocтaвянe нa вaкcи, pъчнo и мaшиннo шлaйфaнe, мoнтaж, зaтoчвaнe нa кaнтoвe
– Гapдepoб зa cъxpaнeниe нa cки
– Цeлoднeвнa дeтcкa гpaдинa – гpижa зa дeцaтa и oбyчeниe пo cки зa дeцa oт 3 дo 6 гoдини
– Чaйнa c 30 мecтa, кoятo пpeдлaгa paзнooбpaзиe oт чaйoвe oт poдoпcĸи билки, както и yникaлния мypcaлcки чaй, нapeчeн oщe „Poдoпcкa виaгpa“.

Ски училище „STEVE“ в Пампорово

„STEVE“ и всичко, което фирмата предлага, ще намерите в хижа „Студенец“ в к.к. Пампорово – съвсем близо до най-големия и удобен паркинг в курорта, който е и изходен пункт за пистите. Повече за „STEVE“ можете да научите от skischoolsteve.com.

Ски училище „STEVE“ в Пампорово

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.