Homido: добре дошли в света на виртуалната реалност

2
 

Сподели

Shares

Ако доскоро идеята, че можеш да си седиш вкъщи, докато съвсем автентично преживяваш усещането да катериш големите стени на Йосемити или скока с парашут над Дубай, бяха запазена марка на научната фантастика, днес няма нищо по-лесно. Светът на виртуалната реалност вече е достъпен за всички, благодарение на Homido – безжичните очила, които използват смартфона ти, за да те въвлекат изцяло в един свят, който иначе трудно би могъл да съпреживееш.

Homid

С Homido гледаш 3D филми вкъщи, все едно си в IMAX кино, сърфираш в интернет, гледаш сферични 360° видеа и играеш игри, все едно си главен герой в тях. Приложението Homido Center съдържа каталог с всички налични съвместими приложения за очилата за виртуална реалност Homido. След избора на конкретно приложение, смарт телефонът се поставя в очилата и пътешествието започва. Очилата са безжични, с регулиращи се визьори и 100° зрителен ъгъл, който прави картината и преживяването още по-истински.

Homido

* Homido е безжично устройство използващо смартфона ви, даващо пълна свобода на движение.
* Съвместим с повечето Android и iOS смарт устройства.
* Възможност за регулиране на разстоянието между двете лещи за адаптиране към зрението.
* Три опции за нормално зрение, дългогледство и късогледство
* VR лещи даващи 100° зрително поле за истински поглъщащо извижяване.
* Дизайн с внимание към детайлите, удобна форма и сменяемо контактно уплътнение
* Комплектът включва:
1бр. Homido Head Set
1бр. каишка
3бр. поставки за лещи
1бр. кейс за съхранение
1бр. кърпа за почистване
*Цена: 139 лв.

Homido е стартъп програма, базирана в Лил, Северна Франция. Начинанието е стартирано от екип от професионалисти в сферата на 3D киното, виртуалната реалност, създаване на мобилни приложения, продуктов дизайн и производство. От дизайна на продукта и създаването на приложението във Франция, до производството на хардуера в Китай, целият процес се наблюдава и контролира, за да предостави качество и надеждност на потребителите.

Безжичните очила Homido вече са налични и в България, благодарение на XCoSports. Ще ги намерите в магазин Basecamp в София на бул. “Черни връх” 90, както и на basecamp-shop.com.

Homido

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Искам 1бр очила.0898737904 да се чуем по тл.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.