Playboy – най-горещото от Burton

0
 

Сподели

Shares

На вниманието на всички ценители красивите женски тела – сноуборд колекцията Burton x Playboy вече е тук!

Burton x Playboy

Секси моделите на иконичното списание от 70-те влизат в новата колекция сноуборди на Burton, за да развихрят кръвта, с риск да стопят снеговете. За да остане сняг под краката ви, докато карате тези „горещи“ сноуборди, освен с изображения на моделите (в цял ръст), дъските са изрисувани и с изкуството на тату артиста Крис Нунез. Колекцията се състои от три дъски, които са модел Burton Process.

Burton x Playboy
Снимка: onboardmag

„Последното ни „изобретение” – колекцията за 2016 Burton x Playboy Process Snowboards, е личният ми фаворит, защото по нея работихме и с нашия добър приятел и уважаван тату артист – Крис Нунез. Крайният резултат е красива дъска, която изглежда също толкова добре, колкото и се кара. И съм сигурен, че също като предишните ни съвместни работи с Playboy, тази ще се превърне в продукт за колекционери.” – казва Джейк Бъртън, основател и председател на Burton Snowboards.

Голи красавици, татуировки и пудра – какво повече може да иска човек тази зима?

Най-горещата колекция на Burton плюс още много облекла, аксесоари и екипировка за зимата, ще намерите в България от официалния представител на марката за страната – магазини DROP IN – The Core Shop в София (ул. “Г. С. Раковски” 166А), Банско, Пампорово и Боровец, както и онлайн на dropin-shop.com.

DROP IN – най високо качество продукти за борд спортове

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.