Burton § Peanuts

0
 

Сподели

Shares

Burton x Peanuts

Една от най-култовите марки за зимна и сноуборд екипировка – Burton, отново ни изненадва със свежа колекция.

Снупи, Чарли Браун и цялото крю анимирани герои от „Пийнътс” (Peanuts) ще придружават сноубордистите през снега в търсене на перфектните линии тази зима.

Новата ексклузивна колекция е вдъхновена от емблематичните рисувани герои от „Пийнътс”, които тази година честват 65 години от създаването си.

Burton x Peanuts

Именно по повод годишнината, от Burton създават детски и дамски дъски за сноуборд, презентиращи цялата банда-„фъстъци“ и лимитирана серия дамско облекло, вдъхновено от класическата визия на комикса.

Новата колекция дъски за дамите е илюстрирана с образите на цялата група и картини с любими моменти от живота на един от най-култувите герои – Снупи, и се предлага в три различни размера. Звездите, чиито образи са върху принта на облеклото, са Пепърминт Пати и Сали Браун. Децата също ще могат да спускат първите си склонове в компанията на едно от най-известните кучета в света.

Burton x Peanuts

Естествено, освен че изглеждат супер забавни и свежи, продуктите от колекцията Burton x Peanuts са изработени с безкомпромисното качество на Burton, от материали и с технологии, които само да подобрят представянето и прекарването в планината.

Лимитираната колекцията Burton x Peanuts, както и още много облекла, аксесоари и екипировка за зимата, ще намерите в България от официалния представител на марката за страната – магазини DROP IN – The Core Shop в София (ул. “Г. С. Раковски” 166А), Банско, Пампорово и Боровец, както и онлайн на dropin-shop.com.

Burton x Peanuts

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.