Добра маска = добро преживяване

0
 

Сподели

Shares

Няма как да се наслаждаваме на зимните си преживявания в планината, ако не виждаме онова, което се случва около нас. А за кристалночисти снежни образи се нуждаем преди всичко от добра зимна маска.

Scott Goggles

Scott е марката, която предлага голям арсенал от иновативни и високо-технологични маски, които се произвеждат с грижа за цялостното представяне на атлетите. Те притежават всички необходими качества за максимален комфорт – надеждна UV защита срещу слънцето, но и широк зрителен диапазон, системи срещу запотяване и идеално прилепяне към лицето.

Scott

Един от най-култовите модели зимни маски на Scott – LCG, спечелил награда ISPO 2013 за най-добра маска, вече е наличен в нов компактен вариант. LCG Compact притежава всички качества и удобства на предшественика си, но е по-малък, с по-компактна рамка. Уникалното за маските от серията LCG е, че плаките им могат да бъдат сменявани много бързо и лесно, дори когато сме с ръкавици. Всяка маска от семейството идва с две плаки плюс твърдо калъфче в извитата форма на самата плака. Поставено в страничния джоб на якето, калъфчето приляга идеално към хълбока и не създава дискомфорт от носенето, а ние винаги сме подготвени да реагираме на променящото се време в планината. Освен това моделът LCG Compact разполага със системата FIT на Scott, чрез която долната част на плаките може да променя позицията в 4 различни посоки, така че маската да е максимално удобна и да пасва перфектно на лицето.

Scott LCG Compact Goggles
Scott LCG Compact Goggles

Веднага след топ моделите от серията LCG се нареждат маските LYNX. Това са висок клас маски, които също така са на по-достъпна цена. Маските от модел LYNX пристигат с две сменяеми плаки и също така притежават прекрасната RAM Air технология за проветрение. Благодарение на нея, запотяването на очилата е почти невъзможно, защото въздухът от горната страна на маската се насочва към долната страна и по този начин се елиминира завихрянето на въздух вътре в самата маска.

Scott Linx Goggles
Scott Linx Goggles

Един от най-предпочитаните модели маски на Scott са тези от модела OFF-GRID. Те разполагат с всички необходими характеристики, за да бъдат идеалния ви прозорец към света и също така имат супер цена. OFF-GRID е модел, който също притежава FIT-система. Благодарение на нея, могат да бъдат задоволени индивидуалните нужди на всяко лице. Геометрията на рамката на маската може да бъде променяна много лесно посредством две въртящи се пластинки, като по този начин прилягането се персонализира спрямо собствените лицеви особености, което гарантира максимален комфорт.

Scott Off-Grid Goggles
Scott Off-Grid Goggles

Ако искате да научите повече за производството и технологиите – прочетете статията, която включва и видео от Scott – тук.

Маските и още много продукти на Scott ще намерите, ако посетите някой от двата магазина на марката в София или сайта Scott.bg. Магазините работят от 10 до 20 ч. от понеделник до петък, от 11 до 19 в събота и 11-17 в неделя.

Scott

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.