Нови магазини на Adidas в София

0
 

Сподели

Shares

adidas

На 8-и декември отвориха врати новите Home Court магазини на Adidas.

Те се намират в The Mall и Сердика Център и имат интериора, на който марката залага в магазините си по целия свят. Те са разделени на кътове, оформени, за да представят всяка от основните линии на марката. Във всеки кът е заложена идеята за движението, вдъхновено от най-добрите атлети, футболисти, артисти и изпълнители.

adidas

Магазините ще бъдат дом на най-новите продукти на Adidas за 2016 година, които съчетават в себе си иновативни технологии и са създадени с амбицията за победа.

В новите магазини всеки посетител ще може да се увери от първа ръка кой продукт с каква цел и защо, за какво и от кого е създаден, но ще може и да си отдъхне от шопинга в специално-изградените за тази цел кътове.

adidas

Откриването на магазините беше отбелязано със специално събитие. В него се включиха Мартен Роберто, Диляна Попова – в ролята на водещ, Биляна Йотовска, която беше преоблечена в екстравагантен стайлинг от стилистката Августина Маркова и изпълнителят Бобо, който също се превъплъти в ролята на модел за облеклото на марката.

adidas Home Court се намират в Сердика Център – ниво 1 и The Mall – ниво 0

adidas

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.