Мултифункционалост в действие

0
 

Сподели

Shares

Американците от Leatherman определено са едни от най-големите експерти в мултифункционалостта. Те създават уреди, които събират удивително много инструменти и функции на едно място, при това достатъчно компактни, за да се поберат в джоб и достатъчно удобни, за да се ползват и с една ръка.

Leatherman

Leatherman Wave и Signal са две от класиките на марката. И двата мулти-уреда са създадени с основа клещи, в чиито дръжки обаче е скрито същинско богатство от инструменти.

Leatherman
Leatherman Wave

Leatherman Wave е най-популярният и продаван модел на марката. Той е събрал в себе си 17 различни инструмента. Сред тях са задължителните клещи, няколко вида ножове (гладки, назъбени), трион, ножица, отвертки, отварачки за бутилки и консерви, секачи за различни видове тел, два вида пили, инструмент за оголване на кабели, битове и държачи за битове. Всичко това, събрано на едно място и изключително удобно за ползване, с леснодостъпни остриета, които могат да отварят и само с една ръка.


Повече за Leatherman Wave можете да научите от тук.

Leatherman
Leatherman Signal

Leatherman Signal е по-младият „брат“ на Wave. При него към традиционните инструменти са добавени още няколко напълно нови – диамантена пила за наточване на прав или назъбен нож, магнезиево огниво за палене на огън и сигнална свирка. Този модел е за хората, които искат да са подготвени за всяка ситуация сред природата или на път. С него може да се запали огън, дори когато запалката не работи, а кибритът е мокър. Могат да се нарежат дърва, да се ремонтират счупените рейки на палатката или повредения велосипед. Моделът Signal е снабден дори с чук и шило.


Повече за Leatherman Signal можете да научите от тук.

Wave и Signal, както и всички останали модели на марката можете да намерите на сайта Leatherman.bg, както и в магазините в цялата страна, чиито адреси ще видите тук.

Leatherman

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.