Leatherman Tread: 25 инструмента в една гривна

0
 

Сподели

Shares

Leatherman

Колко функции може да има една гривна? Обикновено е само една – да бъде красива. Мултифункционалната гривна Leatherman Tread обаче има, забележете – 25, под формата на различни вградени инструменти!

Мултифункционалната гривна Leatherman Tread

Отвертки, битове и държачи за битове, гаечни ключове, отварачки, куки, дори инструмент за вадене на Sim карти, разбиване на закалени и автомобилни стъкла и отваряне на вeнтил на кислородна бутилка. Всичко това е „скрито“ под изчистения дизайн на гривната в готовност да послужи. Приложенията са безброй и с гривната човек винаги има инструмент под ръка.

Leatherman

Стоманената гривна е универсален инструмент с уникален дизайн. Тя тежи 168 грама и в нейните звена са вградени всевъзможни функции, които може да се използват във всеки един момент.

Мултифункционалната гривна Leatherman Tread

За да бъде още по-„мулти“, гривната може и да се променя, при това лесно. Могат да се махат или добавят звена, така че да пасне на всяка китка, подбирайки точно тези инструменти, от които има най-голяма нужда. Има възможност да се превърне и в часовник при закупуване на допълнителна приставка.

Мултифункционалната гривна Leatherman Tread

Гривната е с изпитаното качество на новаторите от Leatherman. Преминала е през множество тестове и тежки изпитания, за да достигне до своя притежател и е придружена от сертификат и 25-годишна гаранция.

Leatherman

Повече за гривната Leatherman Tread ще научите от leatherman.bg, както и ако посетите някой от магазините в страната, където се предлагат качествените американски продукти на марката.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.