Двойка черни щъркели отлагат Беглика Free Fest за Август

2
 

Сподели

Shares

Беглика free fest 20-22 Август 2010

Гнезденето на двойка черни щъркели на остров в язовир Голям Беглик – на 820 м по права линия от миналогодишната сцена на Беглика Free Фест е много вероятно да бъде смутено, ако фестът се случи в предвидените първоначално дати – 23-25ти юли 2010. Гнездовият цикъл на вписания в Червената книга вид продължава до края на юли. След консултация с експертите на Коалиция „За да остане природа в България“ и направена от тях частична екологична оценка, организторите на Беглика фест решиха да направят всичко необходимо, за да може двойката черни щъркели да гнезди спокойно и малките да порастнат достатъчно, докато могат да излетят несмущавани. Съобразено с това новите дати на феста са 20, 21 и 22-ри август 2010.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Po skoro vuionbste, festa ako moje da se zakrie ste e nai-dobre. Takava mrusotiq i shumotevica v gorata ne e nujna, ima dostatuchno mesta v nizinata!!!

  2. Не мисля че си права Кaloya, хващам се на бас, че ти не си виждала мръсотията и шумотевицата за която говориш… а да коментираш неща които не познаваш малко глупаво, нали? Защо да не се събираме и веселим на най хубавите възможни места…..те за какво са, за да им се наслаждаваме и да ги изживяваме, или да ги гледаме на картичка… Ако това което правят там би попречило на някой друг да усети и изживее мястото както си е, аз съм първия които ще е против, но съм ходил там пред да има фестивал и сега и не съм забелязъл да има нанесени поражения, ако има, моля кажи конкретно какво не е наред според теб…. не използвай просто изпразнени от смисъл превъзбудени клишета “ Takava mrusotiq i shumotevica v gorata ne e nujna, ima dostatuchno mesta v nizinata!!!“ Бездарно тъпо е!!!!!! за разлика от самия фестивал…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.