H.M.S.U. и 10-тия летен дръм енд бейс фестивал на открито

0


Дата на събитието: 02.07.2010

Сподели

Shares

H.M.S.U. и 10-тия летен дръм енд бейс фестивал на открито

Организаторите от HMSU обявиха финалните детайли и последните гости за десетото издание на най-големият фестивал за дръм енд бейс музика и култура на Балканите. Една от най-сериозните промени в сравнение с миналата година е новата специално подбрана поляна, отново в близост до село Кътина. Новото местоположение е достъпно също така от град Нови Искър и с. Доброславци, което прави още по-удобно придвижването до фестивалната зона.  Освен добрата логистика, мястото предлага множество сенчести кътчета и китна рекичка  в близост до сцената.

Освен обявените до сега 8 гости, към програмата за 2-4 юли 2010 година се присъединиха още толкова артисти от района и Европа. Безспорно двете най-интересни имена са британският дъбстеп хит – Sukh Knight и най-добрият бийтбокс изпълнител за 2009-та година на острова – Reeps One,  който ще излезне на сцена заедно с българският законодател в тази област – Skiller. Собствениците на немския магазин за плочи Optimal Records – Momin и Lids и холандеца YMB,  покачват разнообразието от държави които ще бъдат представени на фестивала. Тази година отново ще бъде белязана от силната Балканска дружба, катo освен най-проспериращите сръбски артисти  – Treo, Kinetik и Worke, на сцената край Кътина ще забият и гръцките резиденти от Disphonia. Гръцкото присъствие обещава да бъде още по-сериозно от факта, че предварително организираният автобус от Атина за Фестивала вече е почти разпродаден.

По традиция на фестивала ще се реализират различни спортни и културни дейности. Екипът на списание 360 ще подготви редица екстремни забавления за посетителите, като ентусиастите ще могат да изпробват специално изграденият слаклайн парк или да похвърчат с кайт трейнер хвърчилата. Всички останали, които не искат да се ангажират с физическо натоварване, могат просто да полежат на хамаците, да пийнат тонизираща напитка и да се порадват на феновете на екстремните преживявания.

За да бъде пълноценно фестивалното усещане, зоната ще бъде предварително обезпаразитена, ще има подсигурена къмпинг зона, богато заредени барове, меню от разнообразни месни и вегетариански продукти, специално изградени конструкции за подслон при превалявания, гардероб за ценни вещи, любезна охрана и както винаги всичко необходимо за перфектно настроение.
 
Ежегодното събитие край с.Кътина се превърна в един от най-достъпните фестивали за района, а с потвърдените над 20 интернационални гости и още 20 локални е ясно защо промоционалните билети бяха набързо разпродадени. В момента могат да бъдат закупени единствено двудневни пропуски на цена от 30 лв. Цената на място за двете вечери ще бъде 40 лв., а еднодневният билет ще се продава на място за 30 лв.

Местата за продажба на билети са: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61), Vision (бул. Мария Луиза 55), Dukan Meloman (ул. 6-ти Септември 7a), BreakPoint (ул. Гурко 72), BreakPoint (Мол „The Boulevard“ Младост 1A) и online на www.ticketpro.bg Възрастово ограничение 18+.

Повече информация на:
http://fest.hmsu.org/
www.HMSU.org
fb страница на събитието

H.M.S.U. и 10-тия летен дръм енд бейс фестивал на открито

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.