Дивото в мен: фрийрънърът Илко Илиев

0
 

Сподели

Shares

Понякога, за да се натъкнем на предизвикателства, не е необходимо да се отдалечаваме в необитавани от хората пространства. Някои от най-вълнуващите и екстремни изживявания дебнат зад ъглите на големите кръстовища или по покривите на сградите. Някои от най-дивите приключения се случват в града.

Трима изявени, в различни области, родни атлети взеха участие в рекламен клип на NESTLE® LION®, за да покажат как се справят с градската джунгла. Ние пък, им взехме интервюта, за да разберем какви са предизвикателствата, с които се борят, кои са любимите им градски места и за какво се изисква да си смел като лъв.

Стиви Гатев, Явор Вечеринков и Илко Илиев разкриват дивата си страна в 360mag.

Nestle LIon
ИЛКО ИЛИЕВ – фрийрънър

Илко Илиев е един от най-добрите родни фрийрън атлети. Той е един от основателите на Freerun Bulgaria и не е спирал да се занимава с този спорт през последните десет години.

Кои са ежедневните предизвикателства на градската среда, които ти се налага да преодоляваш?
Счупени павета, коли паркирани на тротоара.

С какво уменията, които имаш, благодарение на фрийръна, ти помагат да ги преодоляваш?
Да съм сдържан, концентриран, последователен. Да преодолявам проблеми по възможно най-рационалния начин. Фрийрънът и като цяло приключенските спортове, си вид медитация. Изчистваш ума си и поставяш пред себе си проблеми, тренираш, за да ги преодоляваш по-бързо, по-ловко. Отдаваш се на движение, на flow.

Nestle LIon

Имаш ли любим трик?
Освен падане по лице? Всеки трик, който усвоявам и контролирам добре ми е любим. Когато движението/ръна ми доставя удоволствие, значи съм направил триковете, които искам и съм ги вързал добре.

Какво правиш, когато искаш да се мотивираш?
Отивам да скачам или във фитнеса… или гледам Adventure Time.

Любимите ти места за фрийрън в градска среда са…
Където има по-малко хора наоколо. С криви и интересни ръбове и форми. Зависи от това какво ми се прави. Честно казано, любимото ми място за фрийрън е на фона на градската среда в София – Витоша.

Nestle Lion

Има ли места, които си открил, благодарение на спорта?
Няма място което да не съм открил благодарение на спорта.

Коя е дивата ти страна?
Психичните отклонения, ако се броят за дива страна?… или рязка смяна на настроения.

Тя се освобождава в теб, когато…
По-добре да не се освобождава.

Nestle Lion

Най-дивото нещо, което си правил е…
Диви неща не правя. Всичко е обмислено, преценено, оттренирано… до някъде… Понякога връзвам люлки по високи места. Последната беше 16 етажа.

За какво се изисква лъвска смелост?
Да преодолееш егото си.

LION® Звездите на Дивото

Повече за играта на „LION® Звездите на Дивото“, условията и наградите в нея, сред които пътуване до Барселона, можете да научите от тук, както и от сайта lion.nestlechoco.bg.




Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.