Вдъхнови ваканция на палатка

0
 

Сподели

Shares
campingrocks
Снимка: CampingRocks

Ако сте почитатели на палатковите нощи и къмпинг приключенията, ето начин да си спечелите оборудване, което да направи следващите ви ваканции сред природата още по-удобни.

CampingRocks организира фотоконкурс на тема “Вдъхновение за пътешествия с раница и палатка“. Целта е чрез снимките си участниците да вдъхновят и други да поемат на път с палатка, като покажат какви прекрасни, вълнуващи и незабравими моменти съпътстват всяка една такава почивка.

За да участвате, трябва да изпратите една вдъхновяваща снимка, която описва най-добре емоциите от пътуването, заснета по време на пътешествие или къмпинг.

CampingRocks
Снимка: CampingRocks

Крайният срок за участие е 11-и декември 2015 г., а снимките трябва да бъдат изпращани на имейл: photo_contest_2015@campingrocks.bg. Участниците трябва да споделят къде е направена снимката, да са съгласни, че снимката ще бъде публикувана и разпространявана в галерия във фейсбук страницата и сайта на CampingRocks , да са носителите на авторските права на изображението и да не са участвали със същата снимка в друг конкурс на същия организатор.

Трите снимки, които провокират най-силно желание за пътешествие и къмпинг, според екипа на CampingRocks, ще бъдат отличени чрез томбола със следните награди: спален чувал Outwell Contour, грил-барбекю Outwell Cazal и стол Outwell Catamarca XL. Имената на тримата печеливши ще бъдат публикувани на 14.12.2015 г.

Освен това обаче, ще бъдат присъдени и награди на участниците, чиито снимки са събрали най-много харесвания и споделяния във фейсбук. Техните имена ще бъдат обявени на 15.12.2015 г.

CampingRocks
Снимка: CampingRocks

За вдъхновение пък, можете да разгледате галерията ни „От входа на палатката“.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.